Állásbörze

2017.04.07. 08:49

Legyél több az iQorral

Az iQor egy 18 országban működő, több mint 32.000 munkavállalót foglalkoztató, üzleti megoldások kiszervezésével és terméktámogatási szolgáltatásokkal foglalkozó globális vállalat. Magyarországi székhelyünkön, Szombathelyen, mintegy 1100 fő dolgozik azon, hogy az értékesítés utáni piacon professzionális szolgáltatásokat nyújtson partnereinek.

Az elmúlt időszakban szervezeti változásokon ment keresztül a vállalat. Az amerikai vezetőség az iQor magyarországi gyárának igazgatóját, Pajor Attilát kérte fel, hogy regionális és globális szintű, közvetlen vevői kapcsolattartói feladatokat lásson el a jövőben. Kinevezése következtében a szombathelyi gyár ügyvezetői feladatait március 1-től Posztos Anikó és dr. Grünwald Imre közösen látja el.

 

Nem csak munkahely, közösség!

Juttatások

Az iQor dolgozói számos egyéb olyan juttatásban részesülnek, melyek nem minden esetben anyagi jellegűek. Kollégáink egy dinamikus, fiatalos csapat tagjai lehetnek, biztosítjuk számukra az ideális és tiszta munkakörnyezetet, magas színvonalú üzemi konyhát, szakmai fejlődési lehetőséget egy folyamatosan fejlődő csapatban és még sorolhatnánk.

A pénzbeli juttatásokról sem szabad megfeledkezni, hiszen jelenléti bónusz, cafetéria juttatás, törvényi mértéken felüli műszakpótlék rendszer, munkába járási támogatás, esetenként pedig albérleti támogatás, vagy egyszeri letelepedési támogatás is jár.

Aktuális nyitott pozícióink

Az iQor Állásajánlatok Facebook oldalunkon mindig megtaláljátok aktuális nyitott pozícióinkat. Ha érdeklődsz az iQor, mint munkáltató iránt, feltétlenül lájkold az oldalt!

 

Ezüst minősítést szerzett az iQor a legismertebb hazai nagyvállalatok között

2017. március 16-án ünnepélyes keretek között hirdették ki a verseny eredményét és adták át a Magyar Public Relations Szövetség Employer Branding Tagozata által alapított díjakat. A versenyben azokat a hazai KKV-ket és nagyvállalatokat díjazták, akik kiemelkedő erőfeszítéseket tettek azért, hogy munkahelyeink minél örömtelibbek, egészségesebbek, igényesebbek és jövedelem-termelőbbek legyenek. A nagyvállalatok erre vonatkozó kezdeményezéseit, kampányait, kommunikációját vizsgálva az iQor ezüst minősítést szerzett, azonos szinten teljesítve a Magyar Telekommal és a Vodafone-nal.

Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy a munka, amelyet elkötelezetten végeztünk, értéket képvisel a szakma számára is.

Tekintsétek meg videónkat, melyben a pályázatunkról tudhattok meg többet:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!