Állásbörze

2017.04.07. 14:58

BPW: több mint egy évszázados múlt, stabil jelen, biztos jövő

A német BPW Bergische Achsen KG szombathelyi leányvállalata, a több mint 1400 főt foglalkoztató BPW-Hungária Kft. nehézfutóművek, futóműrendszerek előállításával, illetve agrárgépipari termékek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A vállalat jól képzett szakemberekkel, modern tervező eszközökkel, valamint önálló kísérleti és fejlesztési részleggel éri el sikereit. A megbízható, folyamatosan fejlődő vállalatot világszínvonalú technológia és termékek jellemzik, melynek köszönhetően egyedi futóműgyártó bázis alakult ki Szombathelyen.

Ezt a minőséget és elismertséget nyújtja munkavállalói számára is: kiemelkedő juttatási csomag, motiváló elismerési rendszer, a dolgozók iránti elkötelezettség és az egészségmegőrzésben vállalt szerepe teszi vonzóvá a munkavállalók körében.

A kiemelt műszakpótlék, a szabadságprémium, a karácsonyi jutalom, a jelenléti pótlék, a mobiltelefon flotta csomag, vagy pl. az újszülött ajándékcsomag csak néhány elem - a teljesség igénye nélkül - a dolgozói juttatások közül.  A távolabbról ideköltözőknek egyedi elbírálás alapján albérleti támogatást illetve az első lakásvásárláshoz kamatmentes kölcsönt biztosít, de jelentős mértékben támogatja a bejárást is.

A folyamatos fejlődéshez, megújuláshoz elengedhetetlen a munkatársak bevonása, s ezt a BPW sem hagyja figyelmen kívül: dolgozói ötletek beadására ösztönzi munkavállalóit, melyekből már számos kitűnő, költséghatékony megoldás született.

Munkatársai hűségét, lojalitását törzsgárda program keretében ismeri el.

A dolgozók komfortérzetét növeli a lépcsőzetes/rugalmas munkakezdés, a vállalat telephelyén működő üzemorvosi rendelő és a kedvezményes munkahelyi étkezés.

Az egészségmegőrzés fontos szerepet játszik a vállalat életében: két szombathelyi sportcentrummal illetve az uszodával kötött hosszú távú megállapodást, melynek keretében dolgozói ingyenesen vehetik igénybe a létesítmények szolgáltatásait. Emellett rendszeresen szervez belső véradásokat, évente pedig térítésmentes szűrővizsgálatokon vehetnek részt a dolgozók.

A szakképzett munkaerő-utánpótlás biztosítása érdekében a vállalat 2008-tól saját Műszaki Képzőközpontot működtet, ahol a tanulók - eddig 137 végzett fő -  kiváló oktatók szakmai irányításával, korszerűen felszerelt tanműhelyben a hegesztő, gépi forgácsoló, és mechatronikai technikus szakmához kapcsolódó ismereteket sajátíthatják el.

A fejlődés érdekében a vállalat számos felsőoktatási intézménnyel működik együtt: jelentős számban fogad hallgatókat kötelező szakmai gyakorlatra, illetve gyakornoki és duális képzési programok keretében. A szombathelyi duális gépészmérnökképzés felépítésében, indításában a BPW-Hungária Kft. a további 5 alapító céggel együtt kulcsszerepet vállalt és évfolyamonként 8 hallgató gyakorlati képzését biztosítja.

A BPW legfőbb értékei a minőség, a megbízhatóság és a folytonosság, melyek a dolgozók lojalitásában, a termék-fejlesztésben, a gyártásban, az értékesítésben és a szerviztevékenységben egyaránt megmutatkoznak. Több mint egy évszázados múlt, stabil jelen, biztos jövő – ezt jelenti a BPW a dolgozói – világszerte mintegy 6300 fő - számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!