Állásbörze

2017.04.12. 12:38

Coveris Szombathely

Coveris a Világ 6. legnagyobb műanyagipari csomagolóeszközöket gyártó vállalata. A cégcsoport a világban 21 országban van jelen. A vállalatcsoport elsődlegesen fogyasztási cikkek és élelmiszeripari csomagolóeszközök fejlesztésére és előállítására szakosodott. A termékskálán megtalálhatók a műanyag –és papírpoharak, tégelyek, tálcák, dobozok, valamint a különböző iparágakban felhasználásra kerülő mono -és coextrudált fóliák.

Coveris Szombathely
(korábban: Paccor, Pannunion, Pannonplast, Hungária Műanyag Feldolgozó Vállalat)

50 éves múlttal rendelkező műanyag gyártó vállalatunk folyamatosan bővül és fejlődik, Magyarországon immár több mint 600 fő munkavállaló dolgozik cégünknél. Termékeink alapanyagtól a fóliagyártáson, formázáson és dekoráción keresztül egészen a késztermékig nálunk kerülnek legyártásra. 5 üzemegységünkben és a hozzátartozó támogató egységeinkben jól képzett munkavállalók járulnak hozzá cégünk sikereihez, melyet vállalatunk hosszú távú munkalehetőséggel, versenyképes juttatásokkal és családias környezettel honorál.

Vállalatunk idén is bővülni készül, ezért munkavállalókat keresünk a következő pozíciókra:
- gépkezelő
- karbantartó/gépbeállító
- targoncavezető
- minőségellenőr
- takarító
- vevői kapcsolattartó

Kérdés esetén bővebb információt személyesen az állásbörzén, 2017.04.19-én, valamint az alábbi telefonszámon és e-mail címen adunk az érdeklődőknek. Jelentkezni szintén az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehet:

Személyesen: 9700 Szombathely, Puskás Tivadar utca 6. Telefonon: +36/94-522-500
E-mail-en: [email protected]

Vállalatunk telephelye a térképen megjelölt helyen található:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!