Állásbörze

2017.04.10. 08:01

Hozzáértő partner az acél világában - PNH Kft.

A PNH Kft. acél- és fémfeldolgozással foglalkozó, prémium termékeket gyártó vasvári vállalkozás. Egy folyamatosan fejlődő, osztrák érdekeltségű cég, amely Nyugat-Európa piacvezető partnereit szolgálja ki széles termékskálán mozgó kínálatával. Termékeink jelen vannak a kazánipar, a kandallógyártás, a tehergépjármű-építés, a biztonság- és rádiótechnika, az autóipar, a felvonórendszerek, a riasztó- és megfigyelőrendszerek területén. Jelenleg több mint 200 főt foglalkoztatunk székhelyünkön.

Tevékenységünk:

A PNH Kft. a fémszerkezet-gyártás területén nyújt teljes körű szolgáltatást vevői számára. Egyedülálló gépparkkal rendelkezünk Nyugat-Magyarországon. Acélfeldolgozást többnyire hideg-, és melegen hengerelt valamint horganyzott lemezekből igény szerinti vastagságban végzünk, de vállaljuk speciális rozsdamentes alumínium, réz, illetve műanyag, kő, panel vagy akár üveg megmunkálását is. Szolgáltatásaink: tervezés, vágás, lemezhengerítés, hegesztés, felületkezelés, összeszerelés, minőségbiztosítás és minőségirányítás, szállítás. Garantáljuk a követelményeknek megfelelő pontos és folyamatos minőséget A gyártás folyamán ügyelünk környezetünk megóvására.

Történetünk:

A PNH Kft. 2008-ban alakult. Először Lovasberényben, majd Inotán bérelt telephelyen működött, 10 fő alatti létszámmal. Gépalkatrészeket, kazánokat, kandallókat gyártott.

2009 elején költözött Vasvárra, a Richter cipőgyár épületeibe.

2010 A megteremtett munkahelyek száma növekedett, a 2010-es évet 50 dolgozóval zárta.

2011 Pályázat segítségével 2011-ben a termelési terület több mint 1.200 m2-rel növekedett, így sikerült helyet biztosítani az automata szemcseszóró berendezésnek, az első oldószeres festősornak, a porfestő sornak, illetve a jelenlegi raktárnak. Év végére a cég területén már 93 dolgozó állította elő a gépalkatrészeket, kazánokat, kandallókat.

A vállalat sikeresen tanúsíttatta magát az EN ISO 9001 és EN ISO 3834-2 minőségirányítási szabványok szerint.

2012 májusában eredeti üzem mellet megkezdődött az új, 4000 m2-es csarnok építése, mely jelenleg is otthont ad a lézervágó gépeknek, szortírozásnak, a hegesztőrobotoknak, a kibővült hajlító-, hegesztő- és csiszolórészlegeknek.

2013-ban a meglévő technológiák optimalizálása volt a cél. Sor került továbbá egy újabb lézergép, hajlító gép, hengerítő gép beszerzésére, egy kézi szemcseszóró létesítésére, egy új festősor kialakítására is, mely lehetőséget kínál a nagyobb méretű termékek, kazánok, olajtartályok felületkezelésére.

2014-ben újabb gépi beruházást valósított meg a cég lemezhengerítő gép vásárlásával, valamint a vágástechnológia területén, vízsugaras vágóberendezés telepítésével. Majd a régi és új csarnokot köztes tető építésére került sor, mely lehetővé teszi a csarnokok közötti megfelelő szállítást rossz idő esetén is. Ez évben sor került egy korszerű szerverrendszer telepítésére is.

A 2014-es év végére a telephelyen dolgozók száma elérte a 210 főt.

2015-ben IGM robothegesztő berendezés beszerzése, iroda felújítások, teljes körű homlokzatszigetelés.

A PNH Kft. jelentős támogatói szerepet vállal Vasvár és környéke életében. A Vasvár Városi Sportegyesület és a cég támogatói segítségével 2014-ben avatták fel a PNH-Vasvár Sporttelepet.

Együtt haladunk a folyamatosan megújuló vevői projektekkel, az új technológiákkal, és bővítjük a személyes szakmai ismereteinket annak érdekében, hogy partnereinknek tett ígéreteinket betarthassuk.

Csapatunkba szinte folyamatosan keresünk munkatársakat: pályakezdőket és tapasztalt szakembereket egyaránt a termelés és a termeléstámogatás területére. Innovatív és modern munkakörnyezetet kínálunk. Képzési és motivációs programjainkkal nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos továbbképzésére.

Aktuális állásajánlataikért keresse standunkat a szombathelyi Állásbörzén, illetve küldje be pályázatát az alábbi elérhetőségek egyikére.

PNH Kft. 9800 Vasvár, Petőfi Sándor u. 81. E-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!