Állásbörze

2017.04.12. 12:21

Human Matrix Kft.

A Human Matrix Kft magyar tulajdonú vállalkozás. 2001 óta stabil, megbízható szereplő a munkaerő-piaci szolgáltatások terén.

A megalakulás óta eltelt időszakban a humánerőforrás területét támogató munkáink számával egyenes arányban nőtt munkatársaink száma is így biztosítva az egyre speciálisabb, és sokrétűbb tudást, képzettséget igénylő szolgáltatások megjelenését, és azok magas minőségű végrehajtását. Rendelkezünk ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel.

A jelöltek adatbázisa számunkra csak eszköz. Nem elsődleges cél, hogy pályázóinkat mindenáron eladjuk, sokkal inkább az, hogy tudásukat, képességeiket, motiváltságukat megismerve a legjobb munkahelyet találjuk meg számukra. Segítsük őket az álláskereséshez szükséges kompetenciák elsajátításában, felmerülő kérdéseik megválaszolásában. Munkánk akkor teljes, ha partnereinken kívül azoknak is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, akik bízva bennünk úgy döntenek, hogy irodánk segítségével szeretnék megtalálni munkahelyüket.

Az alábbi végzettséggel várjuk betöltendő álláshelyeinkre jelentkezését:

Aktuális állásajánlataink megtalálhatóak a www.humanmatrix.hu oldalon.

Szolgáltatásaink:

Cégünk arra törekszik, hogy szakmai tapasztalatával, szervezettségével, kiváló minőségű szolgáltatásaival, szakmai tanácsadással a vevők és ügyfelek elvárásainak maximálisan megfeleljen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!