Állásbörze

2017.04.07. 12:20

Innováció Spanyolországból - Ames Hungária Kft.

Az Ames Hungaria Kft. spanyol érdekeltségű, autóipari alkatrészeket gyártó cég, amely 2014 nyarán nyitotta meg kapuit Szentgotthárdon.

Az 1951-ben, 100 %-os spanyol tőkével alakult Ames vállalat szinterezett fém alkatrészek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Jelenleg az Európai Unió negyedik legnagyobb porkohászati vállalata. Központja Sant Feliu de Llobregat városában található, Barcelona külvárosában, Spanyolországban.

A pénzügyileg és technológiailag független cég világméretű értékesítési és műszaki támogató hálózattal rendelkezik, amely 600 ügyfelet szolgál ki több mint 50 országban. A cégcsoportnak a nemzetközi terjeszkedésben nagy tapasztalata van, termékeinek 90 százalékát exportálja.

Termelési központjai Spanyolországban, Magyarországon, az USA-ban és Kínában találhatóak. Az új szentgotthárdi üzemben – a vállalat hetedikként megnyitott gyáregységében – a Spanyolországból érkező autóipari alkatrészek mechanikus megmunkálását végzik.

Az Ames a világ vezető szinterezettalkatrész-előállítói közé tartozik.

Főbb termékeik:

■ Szerkezeti acél alkatrészek: mechanikus alkatrészek, hidraulikus alkatrészek és fogaskerekek
■ Rozsdamentes acél alkatrészek
■ Lágy mágneses termékek
■ Önkenő csapágyak bronzból és vasból
■ Szűrők és porózus fémalkatrészek bronzból és rozsdamentes acélból

Az új gyár megépítésével és a kapacítás növekedésével folyamatosan új pozíciók nyílnak meg, melyekre várják azok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának egy stabil hátterű, fejlődő és munkatársait fejlesztő vállalatnál, támogató, munkavállaló-központú légkörben.

Aktuális állásajánlataikért keresse pavilonjukat a szombathelyi Állásbörzén, illetve küldje be pályázatát alábbi elérhetőségek egyikére.

Ames Hungária Kft. 9970 Szentgotthárd, Felsőliget utca 4.
E-mail: [email protected]
Facebook: Ames Hungária Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!