Állásbörze

2017.04.05. 07:49

LISS Kft.

Cégünk a jogelődöket követve 1960 óta, 2001. májusától pedig 100%-os magyar tulajdonban, LISS Kft. néven gyárt és forgalmaz különféle patronokat valamint szóda- és habszifon készülékeket is.

A Világ patrongyártói között vezető szerepet töltünk be. A több, mint 50 éves tapasztalat és tradíció, a meg-megújuló piaci igények köteleznek bennünket termékkínálatunk bővítésére, a minőség javítására. A LISS Kft termékeivel jelen van élelmiszeripari, építőipari, egészségügyi és sport területen is. Nagy világvállalatok beszállítói vagyunk, illetve különleges felhasználású patronjaik között életmentő eszközök is megtalálhatóak, rendszeresen dolgozunk közösen amerikai és európai kutató fejlesztő cégekkel.  Az amerikai kontinensen vevőkörünk közvetlen és gyors kiszolgálását leányvállalatunk, a LISS America látja el.

A LISS Kft. a folyamatos kiváló minőség garantálása érdekében az ISO 9001 szabvány alapján működő és tanúsított minőségbiztosítási rendszert alkalmaz. Minőségpolitikánk alapelve, hogy valamennyi termékünk állandó minőségű és színvonalú legyen.

A környezetünk és egészségünk védelmét szolgálja az ISO 14001-es Környezetirányítási rendszer, valamint a HACCP rendszer működtetése. Tevékenységünk során példamutató színvonalat kívánunk nyújtani, a minőség, a környezetvédelem, a munkahelyi egészségmegőrzés területein. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink előállítása, csomagolása, raktározása, szállítása és felhasználása minimális környezeti terhelést okozzon. Biztosítjuk a környezeti erőforrások megóvását, a talaj-, a víz-, és a levegő szennyezés csökkentését, a termelési veszélyes hulladékaink szakszerű kezelését, üzemeink fajlagos energia-felhasználása optimalizálását és racionalizálását. Keressük a környezetet potenciálisan veszélyeztető balesetek megelőzésének a lehetőségeit, új termékek és technológiák tervezésekor elismerten környezetbarát eljárásokat alkalmazunk. Kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására és fenntartására törekszünk beszállítóink, alvállalkozóink körében, elfogadtatjuk, figyelembe vetetjük minőségi- és környezeti alapelveinket, ösztönözzük őket a környezet megóvására, a minőség- és környezettudatos gondolkodásra.

Legnagyobb értékeink a munkatársaink, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására és munkatársaink elégedettségének növelésére. A minőség- és környezettudat kialakítását és erősítését valamint elkötelezettségét a humán erőforrásaink bevonásával, az előirányzatok gyakorlati megvalósítását a munkatársak képességeinek kihasználásával, a fejlesztés folyamatosságát rendszeres képzésekkel és célirányos ösztönzési módszerek alkalmazásával biztosítjuk. Mi nem csupán állást kínálunk Önnek, hanem olyan lehetőséget, amellyel könnyű azonosulni. A LISS Kft dolgozói segítségével halad a folyamatos fejlődés útján.

Vas megyében, közvetlen az M86-os út mellett Répcelakon működünk. Szombathely, Győr, vagy akár Budapest felől is könnyen megközelíthető Cégünk. Folyamatosan várjuk szakképzett és diplomával rendelkezők jelentkezését is. Ha távolról érkezne, letelepedési programunkkal segítjük, hogy minél gyorsabban otthonának mondja Répcelakot.

Aktuális állásajánlatainkról a www.liss.hu/karrier oldalon tájékozódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!