Állásbörze

2017.04.05. 14:31

MAM-Hungária Kft.

A vaskeresztesi üzemben éppen 25 éve kezdődött meg a termelés, kezdetben még csak pár kollégával, mára azonban már 500 fő foglalkoztatásával büszkélkedhet vállalatunk. A MAM-Hungária Kft. a régió egyik meghatározó nagyvállalatává nőtte ki magát, alaptevékenysége a bébi termékek gyártása, forgalmazása. Telephelyünkön történik az összeszerelés, festés, csomagolás, s innen kerülnek a cumik, rágókák, cumisüvegek a világ piacaira.

A MAM bébitermékeit a világ több mint 60 országába szállítja, termékeink valamennyi kontinensen megtalálhatóak, Ausztrián át, Malajziáig, egészen az Egyesült Államok boltjaiban is.

1976 óta legfőbb célunk, hogy minden egyes gyermek egyéni fejlődését optimálisan segítsük, a szülők számára pedig egyszerűbbé tegyük a babák mindennapjait.

A MAM-Hungária Kft. térségünkben a siker szimbóluma is egyben, évről évre növekszik megrendeléseink száma, bővül termékportfóliónk, tevékenységünk.

Prémium termékeinek titka a dizájn, amely rendhagyó, mert a stílussal szemben támasztott egyedi igényeket ugyanúgy kielégíti, mint a termékekkel szemben támasztott minőségi követelményeket, így a babáknak tökéletes kezdést biztosítunk az életben. A MAM minden egyes termékét egyedülálló módon fejleszti, világszerte több mint 20 orvosszakértő bevonásával.

A vállalat kiemelt figyelmet fordít kollégáira, hiszen ők azok, akik lehetővé tették számukra az eddig elért sikereket. A munkatársak megbecsülése, az összetartás, a jó közösség központi szerepet tölt be a MAM életében.

Kollégáink számos kedvezményes juttatásban részesülnek, sokféle vállalati programot szervezünk számukra, kiemelt hangsúlyt fektetünk az egészségvédelemre is. Gondoskodunk munkatársaink munkába járásáról ingyenes vállalati autóbuszokkal. Kellemes és modern környezetben, családias hangulatban telnek a mindennapok.

A MAM Hungária Kft. filozófiája:

„Mi lehetne fenntarthatóbb, mint a következő generációnkért – a gyermekeinkért – végzett munka? Mi világszerte a babák jólétéért, biztonságáért és egészségéért szállunk síkra.” – fogalmazott Peter Röhrig, cégünk alapítója.

Mindenki tudja a megyében: MAM-osnak lenni jó!

Szeretne a MAM család részévé válni?

Aktuális állásajánlatainkért forduljon bizalommal a MAM HR csapatához az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

9795 Vaskeresztes, Fő u. 132.

[email protected]

+36 20/405 7772

www.mambaby.com

https://www.facebook.com/MAM-Magyarország

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!