Állásbörze

2017.04.07. 09:53

Víztiszta jövőképet kínálunk a VASIVÍZ ZRt-nél

Fő profilunk az ivóvízellátás, szennyvízelvezetés, illetve szennyvíztisztítás.

A szombathelyi vízmű 1898-as megalakulása óta jelentősen átalakult. A társaságunk jelenleg 207 településen szolgáltat ivóvizet. Szennyvízelvezetés 112 településen működik 47 db egymástól függetlenül üzemelő szennyvíztisztító telep segítségével.

Alaptevékenységeinken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a másodlagos tevékenységekre:

A három víz- és szennyvíz-szolgáltatatási üzemmérnökségen 619 munkatárssal azért dolgozunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a felhasználói igényeket: a nap minden percében egészséges, friss ivóvizet juttassunk el fogyasztóinkhoz, a keletkezett szennyvizet elvezessük és megtisztítsuk, illetve működtessük a Fedett Uszodát és Termálfürdőt. Arra törekszünk, hogy minden területen a 21. század igényeinek megfelelő minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Dolgozóink számára stabil munkahelyet, hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Kollégáink szakmai fejlődésére nagy hangsúlyt fektetünk, a társaság által szervezett és ajánlott képzéseken túl az egyéni továbbtanulási szándékot is támogatjuk. Ezen kívül minden évben jutalmazzuk a kiemelkedő munkavégzést nyújtó munkatársainkat. A jó hangulatú munkahelyi kollektíváról gondoskodnak a céges rendezvények, mint például a családi nap, a sportnap, a farsang és a kirándulások is. Cafeteria rendszerünk mindenkinek lehetőséget teremt sportolásra, feltöltődésre, de akár a lakáshitel törlesztésre is. Társaságunk szemléletét tükrözi az a törekvés is, hogy megváltozott munkaképességű dolgozókat is alkalmazzunk. Dolgozóink véleményét figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a munka-környezetet és az eszközparkunkat. Célunk, hogy jól képzett, felelősségteljes, energikus kollégáink legyenek, akiknek stabil hátteret, jó színvonalú megélhetést és megbecsülést nyújtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!