A büki wellnesscica londinerkedéssel hódít - Saját rajongói oldala van, de a vizet nem kedveli

2015. március 04., 10:11 szerző: Lisztmayer Zsófia
komment
Bükfürdő - Gouranga, a fekete cica évek óta állandó lakója az egyik helyi hotelnek. A vendégek imádják, saját rajongói oldala van, és még ajándékot is rendszeresen kap.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egresits Georgina, a hotel marketingvezetője elmondta, hogy a cica 2010-ben került hozzájuk, azóta állandó lakónak számít a négycsillagos hotelben.

– Az utcáról sétált be hozzánk. Sokan haza akarták vinni, de heteken át nem hagyta magát megfogni. Igazi vadmacskaként érkezett, azonban a vendégeink és a személyzet kitartó próbálkozásai megszelídítették. Etetni kezdtük, majd egyik reggel a bejáratnál ült egy egérrel, ezzel fejezte ki köszönetét. Sorra kapta a vendégektől az ajándékokat: kosár, takaró, tálak, játékok, jobbnál jobb macskaeledelek. Annyira megszerette a helyszínt, hogy már szinte londiner szerepben jár el, ugyanis ha autó érkezik a parkolóba, Gouranga kimegy üdvözölni az érkezőt és a recepcióig kíséri – mondta el Egresits Georgina.

Gouranga egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vendégek körében, így a hotel munkatársai szükségét érezték egy Gouranga tájékoztatónak, majd egy macskablog kialakításának, végül pedig Gouranga Cica Fun Club néven egy Facebook rajongói oldal létrehozásának.

– A szálloda lobbi részében van az állandó helye, nem mehet fel az emeletre, az étterembe, és a wellnessrészbe sem. Nagyon okos macska, a ház szabályait maradéktalanul be is tartja. Ráadásul a vendégek kedvence lett, senki sem sétál el szó nélkül mellette. Megsimogatják, beszélnek hozzá, fotózkodnak vele – tette hozzá Egresits Georgina.

A fekete cica rendszeresen kap ajándékot, Mikuláskor például egy állateledelt gyártó cég óriás ajándékcsomagot küldött a Gourangának.

– Vannak már olyan törzsvendégeink, akik több száz kilométerről csak a cica miatt utaznak szállodánkba. Közkívánatra saját cukrászműhelyünk készít Gouranga-süticsomagokat is. Rengeteget visznek haza ebből a vendégek – mondta el a marketingvezető.

Fotók: a hotel munkatársai

Egresits Georgina szerint Gouranga a vizet nem igazán, viszont a napfürdőzést annál inkább szereti.

– Az épület előtt tavasztól ősz végéig bárki találkozhat vele, ugyanis kedvenc időtöltése a ház előtti napfürdőzés.

Lisztmayer Zsófia

2015. március 04., 10:11 szerző: Lisztmayer Zsófia

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...