Állatvilág

2017.01.25. 13:40

Borzas, Szomorú Sam és társai gazdit keresnek

Már alig várják, hogy megleljék otthonukat.

Vas Népe

BORZAS egy komondor keverék szuka kutyus. Szombathelyen a Parkerdőnél találták, az Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat gondozásába került, becslésük szerint két éves lehet. A neve nagyon találó - de természetesen tetszés szerint átkeresztelheti a leendő gazdája. Persze ehhez egy fésűre is szükség lehet. Érdeklődni a kutyáról az Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, Szombathelyen, a Hajnóczy utca 1. szám alatt lehet ügyfélfogadási időben, hétfőn és csütörtökön 11 és 15 óra között, péntekenként délelőtt.

PETIKE, vagy Pupi egy agár keverék kan kutyus. Hat éves és már nagyon várja az igazit Szombathelyen, a Hajnóczy utca 1. szám alatt

MAX egy staffordshire terrier keverék kan kutyus. Még csak két éves, fajtájából adódóan igényli a foglalkozást, tényleg gondos gazdit keres. Maxről és az örökbefogadásáról további információt kaphat a leendő gazdája a szombathelyi Közterület-felügyelet Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, Szombathelyen a Hajnóczy utcában hétfőn, csütörtökön és péntekenként.

SZOMORÚ SAM a Gencsapáti Kutyaparadicsomban vár az igazira... Az biztos, hogy keverék kutyus és még fiatal. Nagy termetű lesz, házőrző társnak is ideális, de mindenképpen családtagként kell kezelni! Tekintetéből látszik, hogy az embereknek nem a jó oldalával találkozott eddig... Talán valaki mielőbb változtat ezen. Érdeklődni a szomorú szemű ebről és a többi, a gencsi menhelyen várakozó kutyusról a 0670-3622655-ös telefonszámon lehet. A menhelyet a 87-es főúttal párhuzamosan találják a kutyakeresők.

KÁVÉ nem csak színében idézi a feketelevest: olyan, mintha felpörgették volna koffeinnel! A staffordshire terrier keverék kan kutyus két éves még csak, vagyis nevelhető, tanítható. És meghálálja a törődést, nagyon barátságos, játékos kutyus. Várja leendő gazdáját az Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában hétfőn és csütörtökön 11 és 15 óra között, péntekenként pedig délelőtt.

FOXI, legalábbis foxi-forma eb, aki a Gencsapáti Kutyaparadicsomban várja a leendő gazdáját. Szeretne kinti-benti kutyaként élni, fajtájából adódóan mozgékony, a pontos koráról nem tettek közzé információkat, de biztosan hű társa lesz annak, aki végre hazaviszi.

A gencsi kutyamenhelyen nem csak Foxi lakik, hanem sok más kutya is. Kisebb és nagyobb, idősebb és fiatalabb ebek. Érdeklődni róluk a 0670-3622655-ös telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!