Állatvilág

2015.05.27. 10:27

Szerető gazdit keresnek

Az Állatvédők Vasi Egyesületének állatai szeretnének minél előbb megbízható társat találni maguk mellé.

Lisztmayer Zsófia

Gazdit keres Tobi és Toni, a két egy év körüli fiú tengerimalac. Kézhez szokottak, csak együtt fogadhatók örökbe. Csak és kizárólag házi kedvencnek, lakásban való tartással! Érdeklődni az Állatvédők Vasi Egyesületének tagjainál, a 06/30-390-7908-as telefonszámon lehet.

Gazdit keres Cheryl, a nyolchónapos tündéri szuka cica. Kedves, bújós, alomtiszta, más cicákkal jól kijön. Féregtelenítve, bolhátlanítva, ivartalanítva. Csak lakásba vagy családi házba kinti-benti cicának fogadható örökbe. Érdeklődni az Állatvédők Vasi Egyesületének tagjainál, a 06/30-390-7908-as telefonszámon lehet.

Gazdit keres Mickey és Mano, a két körülbelül hat hetes kandúr cica, akiket gazdájuk magára hagyott testvérükkel és az anyukájukkal. Kedvesek, barátságosak, más cicákkal jól kijönnek. Bolhátlanítva, féregtelenítve, oltva, ivartalanítási kötelezettséggel kinti-benti cicának fogadhatók örökbe! Érdeklődni az Állatvédők Vasi Egyesületének tagjainál, a 06/30-390-7908-as telefonszámon lehet.

Gazdit keres Barka, a 2011-es születésű közép-ázsiai, németjuhász keverék szuka kutyus. Nagyon játékos, ragaszkodó és bújós. Remek házőrző, nem minden kutyával jön ki, ezért egyedüli kutyának ajánljuk. Családi házba, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Érdeklődni az Állatvédők Vasi Egyesületének tagjainál, a 06/30-983-3267-es telefonszámon lehet.

Gazdit keres Dodó, a 2010-es születésű szálkás tacskó keverék szuka. Családi házba, benti tartással fogadható örökbe. Nagyon kedves, barátságos, ragaszkodó kutyus. Más kutyák társaságát nem nagyon kedveli, ezért inkább egykének ajánljuk. Oltva, chipezve, ivartalanítva. Érdeklődni az Állatvédők Vasi Egyesületének tagjainál, a 06/30-390-7908-as telefonszámon lehet.

Gazdit keres Picur, a 6-7 év körüli ridgeback keverék nagytestű szuka kutya. A cicákat nem szereti, kutyákkal viszont jól kijön. Kedves, bújós, barátságos, nagy mozgásigényű, nem rombol, jó jelző kutya. Oltva, chipezve, ivartalanítva. Csak családi házba fogadható örökbe, bombabiztos kerítés szükséges. Picur időközben cukorbeteg lett, ezért gyógytápot ehet csak és naponta kétszer inzulinozni kell. Olyan gazdit keres, aki ezt meg tudja adni neki. Érdeklődni az Állatvédők Vasi Egyesületének tagjainál, a 06/30-390-7908-as telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!