Baba

2016.12.07. 20:55

Idén a legkisebbekre is gondoltak

Szombathely - Baba-mama szobát rendeztek be az egyik helyi bevásárlóközpontban. Megkönnyítik - egyáltalán: lehetővé teszik - ezzel a karácsonyi bevásárlást a családok számára.

Tóth Kata

Hogy könnyebb és tervezhetőbb legyen a vásárlás, november végétől ízlésesen, kényelmes bútorokkal berendezett baba-mama szoba várja a legkisebbeket és szüleiket a megyeszékhely Varasd utcai családi bevásárlóközpontjában.

November vége óta baba-mama szoba szolgálja a családok kényelmét a bevásárlóközpontban Fotó: Farkas Richárd Fotó: Farkas Richárd

Az új szolgáltatást, a szobát a legifjabb látogatóknak és szüleiknek alakították ki, hogy nyugodtan intézhessék a karácsonyi bevásárlásaikat, és ha a baba jelez, legyen egy hely, ahol az édesanyák nyugalmat és komfortot találnak az anyai feladatok ellátásához.

A baba-mama szobában van mikrohullámú sütő, kézmosó és mosogatási lehetőség, pelenkázó, karosszék, etetőszék. Hogy a játszani vágyó kistestvéreknek is kedvezzenek: gyerekszékeket, gyerekasztalt és színes ceruzákat is beszereztek a helyiségbe. Így amíg az anyuka elfoglalt, a gyerekeknek is van mivel hasznosan tölteni az időt.

A szolgáltatást a családi bevásárlóközpont kávézójából elkért szobakulccsal lehet igénybe venni, és mivel az üzemeltető szeretné a baba-mama szoba higiéniáját folyamatosan ellenőrizni és fenntartani, a szobát zárva tartják. Mindenkit arra kérnek, hogy használat után a helyiséget zárja be és a kulcsot adja vissza a kávézóban.

 

Címkék#baba#gyerek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!