Bulivan

2015.01.24. 13:49

Már csak 170 nap, és itt az AlteRába!

Körmend – Idén hatéves az AlteRába Fesztivál, a szervezők már most összeállították a rajongók segítségével a fellépők listáját. Az ország legnagyobb kerti partija idén július 14-e és 18-a között várja a zeneimádókat. Addig már csak 170 napot kell aludni!

Bajdó Bettina

A tavalyi AlteRába Fesztiválon is nagy sikert aratott a közönségnél az Anna and the Barbies zenekar
Fotó: Izer Nándor

Hegedüs László, azaz Hege, a főszervező rögtön azzal kezdte, megtisztelve érzi magát, hogy évről évre ilyen sokan ellátogatnak a fesztiválra. Sok a visszatérő vendég, de minden esztendőben újabb fesztiválozók is csatlakoznak hozzájuk az ország minden szegletéből. - Már decemberben készen volt nagyjából a fellépők listája – folytatta a főszervező.

– Csakúgy, mint tavaly, idén is kértük a rajongókat, hogy szavazzanak az internetes oldalunkon, kiket szeretnének a színpadon látni. Idén nem volt könnyű dolgunk, mivel a mi AlteRábánk időpontja három másik nagy fesztivállal is egy időbe esik. Így időben le kellett kötni a zenekarokat. Július 14-én, a nyitónapon színpadra áll Kardos Horváth János, a Firkin, a FISH, valamint a Whitenegro. A következő napokon sem lesz hiány a jó zenéből, az ország legnagyobb kerti partijára hivatalos a Pál Utcai Fiúk, az Ocho Macho, a Kiscsillag, a Péterfy Bori & Love Band, Ed Philips and the Memphis Patrol, a Lord, az Ismerős Arcok, az Anna and the Barbies, a Supernem, a Depresszió és még sokan mások. A zárónapon fellép Odett, a Mátyás Attila Band, a 30Y, a Vad Fruttik és a PASO is. - Most úgy állítottuk össze a programot, hogy a pénteki nap lesz a rockosabb nap, a szombati pedig a zárónap – tette hozzá Hege. Idén ünnepli 15. születésnapját a 30Y, mi is készülünk nekik meglepetéssel. Idén jobban ráfekszünk az infrastruktúrára is, megígérjük, hogy éjjel világosabb lesz. Sok játékkal és nyereményjátékkal készülünk, továbbá mindemellett szeretnénk megtartani a fesztivál családias hangulatát. Az elmúlt években sok barátság, szerelmek szövődött már itt, számunkra is fontos, hogy maradandó élményt biztosítunk a fesztiválozóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!