BC Körmend

2015.02.03. 12:47

Elhalasztották a Körmend - Sopron mérkőzést

A férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokság 21. fordulójában az Egis Körmend csapata a Soproni Sördögök együttesét fogadta volna.

Németh Zsolt

Bár az őszi odavágón nem játszottak alárendelt szerepet a piros-feketék Sopronban, de Sabáli Balázs és Patonay Imre csapata 15 ponttal legyőzte az akkor még Ante Perica vezette körmendieket. Ehhez elsősorban Milos Boriszov extra dobóteljesítménye kellett, hiszen a Körmend nagy hátrányból kiegyenlített, de a légiós triplái szertefoszlatták a vendégreményeket. Ezúttal Déri Csaba gárdája mellett szólhat a hazai pálya, hiszen az ő irányításával saját csarnokában még nem vesztett a Körmend. A mérleg másik serpenyőjében viszont ott van számos hátráltató tényező.

Nagy a tanácstalanság a körmendieknél, vajon milyen kerettel tudnak kiállni a szerdai, Sopron elleni meccsen?
(Fotó: Unger Tamás)

– Körmenden influenzajárvány van, ami sem a csapatot, sem a klubvezetést és még az én családomat sem kíméli  – mondta a piros-feketék vezetőedzője kedden délután. – Magam is beteg vagyok, mint ahogy a feleségem és egyik gyermekem, de rosszul érzi magát az ügyvezetőnk, Zsebe Ferenc is. Ami még nagyobb gond, hogy a vírus a játékosok között is komoly gondokat okoz. Kedden délelőtt fél csapattal tudtam csak dolgozni, el sem tudott jönni Török Rolland, Ryan Richards, Tóth Norbert és William Walker sem, de Ferencz Csaba és Momcsilo Latinovics is jelezte, hogy észlelte magán a betegség első tüneteit. Magas posztokon csak Farkas Attila áll rendelkezésre, hiszen Sömenek Martin sincs még bevethető állapotban térdműtéte után. Gyakorlatilag az orvosok és a jóisten kezében van a sorsunk, de nekünk mindig az a célunk, különösen hazai pályán, hogy bárkit legyőzzünk, akármilyen összeállításban kell pályára lépnünk.

Elhalasztották a Körmend - Sopron mérkőzést

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az MKOSZ Versenybizottsága – klubunk kezdeményezésére – a 2015. február 4-én 18 órára kiírt Egis Körmend-Soproni Sördögök férfi A csoportos bajnoki mérkőzést a Magyar Kosárlabda Versenyszabályok 17.8.1 pontjára hivatkozva elhalasztja. A körmendi keretben sorozatosan fordultak elő influenzás megbetegedések, emiatt a keret nagyobbik fel ágynak dőlt, klubunk emiatt élt a versenyszabályzatban adott lehetőséggel, és a megadott határidőn belül kezdeményezte a találkozó elhalasztását.

A Körmendre, ma estére meghirdetett jegyelővétel is elmarad, jövő csütörtökön lesz lehetőség a belépőjegyek megvásárlására 19 és 20 óra között, a csarnok főpénztárában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!