BC Körmend

2014.09.14. 17:45

Gyengén muzsikáltak - A hétvégén a Göcsej Kupán szerepel a Körmend

Gyengén muzsikált az Egis Körmend kosárlabdacsapata a fürstenfeldi edzőmérkőzésen.

Horváth Erika

Fürstenfeld Panthers-Egis Körmend 75-71 (16-20, 7-12, 28-18, 24-21)

Fürstenfeld, férfi felkészülési kosárlabda-mérkőzés.

Darrin Govens azon kevesek közé tartozott, akik jól teljesítettek. Fotó: Unger Tamás

Az előzetes tervekkel ellentétben a körmendiek legújabb szerzeménye, Walter Lemon jr. nem mutatkozott be az ausztriai edzőmeccsen. Miután szombaton délre érkezett meg vele a repülőtérről Zsebe Ferenc ügyvezető elnök, és nem volt már módja a csapat taktikai repertoárjával ismerkedni, a szakvezetés úgy látta jónak, hogy ezt a meccset még hagyja ki.

A mérkőzésről nincs részletes jegyzőkönyv. Mint Zsebe Ferenctől megtudtuk, a nem túl acélos Fürstenfeld egy magas és négy kisemberrel állt fel. Ezért aztán nagyon meglepő volt, hogy a kosarak nagy részét a palánk alól kapták a vasiak, akik lepattanózásban is kifejezetten gyengélkedtek. Bár kilencpontos előnnyel (32-23) kezdhették a második félidőt a piros-feketék, nem tudtak nyerő pozícióban maradni, végül négy ponttal kikaptak.

– Nagyon gyengén teljesített a csapat, hiányos volt a védekezés, különösen a centerek játéka hagyott sok kívánnivalót maga után. Viszont három jó teljesítmény azért akadt: Darrin Govens, Momcilo Latinovic és Ferencz Csaba tudott lendíteni a játékunkon – összegzett Zsebe Ferenc.

A körmendi csarnok átépítése miatt továbbra is vendégeskedni kényszerül a csapat. Ezen a héten a Körmendtől 20 kilométerre lévő Güssingbe jár majd át edzeni. Hétvégén – pénteken, szombaton és vasárnap – pedig a Göcsej Kupán láthatják az együttest a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!