BC Körmend

2015.11.12. 15:02

Lendületből érkezik Egerszegre a Körmend

Körmend – Pénteken 18 órától a ZTE vendégeként lép pályára az Egis Körmend csapata a férfi kosárlabdázók első osztályú bajnokságának 8. fordulójában. A találkozót az M4 Sport csatorna kamerái előtt rendezik meg.

Németh Zsolt

Nagy az érdeklődés Körmenden a vendégbelépők iránt, mind a 400 darab elfogyott, nem maradnak támogatás nélkül Ferenczék. Szükségük is lesz erre, hiszen hetek óta folyamatosan úton vannak.

– Kevesebb mint 40 óránk van a felkészülésre – mondta Teo Csizmics még szerdán éjjel, Bécsből hazafelé a buszon, a lyoni repülőutat követően. – A legfontosabb célunk, hogy újra energiával töltsük fel a csapatot. Mindössze egyetlen edzéslehetőségük van erre. De így van ez, amikor vállaljuk a nemzetközi kupaszereplést, nincs időnk az edzésekre. Nem számít, hogy mi volt eddig, új kihívás vár ránk. Szerencsére néhány napja sérülés és betegség nélkül vagyunk együtt, ez segíthet minket pénteken. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, különösen, hogy a ZTE hazai pályán játszhat. Nagyon együtt vannak, jó közösséget alkotnak, működik náluk a kémia, ami a vezetőedző munkáját dicséri. Küzdenek minden labdáért, jól szolgálják ki egymást, mérkőzésenként 15-16 gólpasszt jegyeznek, jó játékosaik vannak, erős csapatokat győztek le már ebben a szezonban. Ezt mind figyelembe kell vennünk. Százszázalékos odafigyelésre és szintén maximális teljesítményre lesz szükségünk, hogy újra győzelemmel hagyhassuk el a pályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!