BC Körmend

2014.11.04. 09:43

Pattog a labda - Indulót írt a körmendi kosárcsapatnak egy erdélyi rapper

Nincs különösebb kötődése a Rába-parti városhoz Lacziko Csabának, művésznevén Mr.Siid-nek, aki Pattog a labda címmel indulót írt a körmendi kosárlabda tiszteletére.

Markó Petra

Az erdélyi hip-hop fenegyerek Nagyszalontán él, nagy sportrajongó. Nem állnak messze tőle a labdajátékok.

- A kisvárosi csapattal Déri Tamás barátom által ismerkedtem meg, aki egyrészt szívén viseli a helyi kosárlabdaklub életét, másrészt pedig játékos-menedzserként is tevékenykedik. Ő dobta fel, mit szólnék ahhoz, ha írnék egy indulót a csapatnak - folytatja a rapper. - Közel 10 éve foglalkozom szövegírással és rappeléssel. Ezért szívesen vállaltam a feladatot, hiszen a körmendi csapat mindig ott volt Európa krémjébe és a magyar bajnokság élén.

Lacziko Csaba, a rapper és mellette körmendi barátja, Déri Tamás

Mr. Siid jelenleg a negyedik stúdiólemezén dolgozik, amit várhatóan jövő év végére fejez be, ennek a nyitódala a nemrég elkészült induló.

A körmendi szurkolóktól, fanoktól már kapott pozitív visszajelzéseket a klub hivatalos oldalán. A rapper örül annak, hogy egy nívós csapatnak írhatott indulót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!