• cikk kép
  Internetes sorozatcsalások miatt emelt vádat a ceglédi ügyészség

  Vádat emelt üzletszerűen elkövetett csalás miatt a Ceglédi Járási Ügyészség egy egri házaspár és egy győri nő ellen, akik a babakocsitól a kerti bútorig szinte mindent eladásra hirdettek meg az interneten, majd összesen csaknem kilencven embert csaptak be.

 • cikk kép
  Holtan találtak rá a fülpösdaróci ápolóotthonból eltűnt nőre

  Holtan találtak rá a fülpösdaróci ápolóotthonból eltűnt nőre csütörtökön - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

 • cikk kép
  Félmillió forintos nyomravezetői díj a miskolci csecsemőgyilkosság ügyében

  Félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az idén augusztusban történt miskolci csecsemőgyilkosság ügyében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

 • cikk kép
  Csempészektől elkobzott cigarettát semmisítettek meg Nyíregyházán

  Csempészektől elkobzott 42 ezer doboz cigarettát, valamint illegális kereskedőktől lefoglalt 200 kilogramm dohányt semmisítettek meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csütörtökön Nyíregyházán.

 • cikk kép
  NAV: százmillió forintos áfacsalás felderítésében segített az ekáer és a HU-GO

  Az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer (ekáer) és a HU-GO elektronikus útdíjrendszer adatainak összefuttatása segítette egy százmillió forint értékű áfacsalási ügy fedezetének felderítésében a végrehajtókat - közölte a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • cikk kép
  Zárkatársukat bántalmazó fogvatartottak ellen emeltek vádat

  Vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség három fogvatartott ellen, aki tavaly nyáron két hónapon keresztül rendszeresen bántalmazta zárkatársát az egyik megyei fegyintézetben.

 • cikk kép
  Vádat emeltek egy húszmilliós érmegyűjtemény ellopása miatt Szegeden

  Vádat emelt egy több mint húszmillió forintos érmegyűjtemény ellopása miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség egy helybéli férfival szemben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

 • cikk kép
  Elhunyt Csapó János Déryné-díjas színművész

  Elhunyt Csapó János színművész, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja, Déryné-díjas, érdemes művész, Miskolc díszpolgára. A művész hosszan tartó, súlyos betegség után november 25-én, életének 92. évében hunyt el - tájékoztatta a színház az MTI-t.

 • cikk kép
  Milliós nyomravezetői díj az érdi gyilkosság ügyében is

  Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki szerdán a Pest megyei rendőrfőkapitány a november elsejei érdi kettős gyilkosság tettesének mielőbbi kézre kerítése érdekében, akárcsak nemrégiben a mendei kettős gyilkosság ügyében - tájékoztatta a főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • cikk kép
  Moszkvai ingatlanügy - Felmentő ítélet született első fokon

  Bűncselekmény hiányában felmentette a volt moszkvai nagykövetet és hat társát a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet eladásával kapcsolatban hűtlen kezelés, valamint bűnpártolás és okirat-hamisítás miatt emelt vádak alól a Budapest Környéki Törvényszék szerdán. Az elsőfokú döntés nem jogerős, az ügyészség bűnösség kimondása érdekében fellebbezett, így a büntetőper a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódhat másodfokon.

 • cikk kép

  Orbán György Erdélyről mesélt

  Templom itt az erdő

  Zsira – Templom itt az erdő címmel kellemes hangulatú erdélyi képek ihlette verses estjére hívta az érdeklődő ismerősöket, barátokat Orbán György költő-tanító.

 • cikk kép
  Emelkedik az üzemanyagok ára

  Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

 • cikk kép
  Újra folyamatos az átkelés a szabolcsi határállomásokon

  Nyíregyháza - Elhárították az informatikai hibát, újra folyamatos az átkelés azon a hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határállomáson, ahol szerda reggel óta szünetelt a beléptetés Magyarország területére - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

 • cikk kép
  Felfüggesztett börtönre ítélte Geréb Ágnest a bíróság

  Egy év, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon az otthonszülés magyarországi úttörőjeként ismert Geréb Ágnest szerdán, és három évre eltiltotta a szülész-nőgyógyászi foglalkozástól.

 • cikk kép
  Szabadlábon maradnak a TEK által robbanóanyagok miatt elfogott csoport tagjai

  Szabadlábon védekezik az a négy ember, akit a hétvégén fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK), és a TEK szerint az autójukban robbanóanyag volt.

Magazinok