• cikk kép
  Olasz cigarettacsempészt fogtak el a letenyei határátkelőn

  Több mint 14 millió forintot érő cigarettát akart kicsempészni Magyarországról egy olasz férfi, akit a letenyei magyar-horvát határátkelőn fogtak el - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága pénteken az MTI-t.

 • cikk kép
  Tizenhét kilogramm marihuánával fogtak el egy férfit a rendőrök

  Több mint 17 kilogramm marihuánát próbált Németországba juttatni egy szerb férfi, akit csütörtökön fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság péntek hajnalban a rendőrség honlapján.

 • cikk kép
  Hazatértek a magyar rendőrök a macedón-görög határról

  Hazatértek a magyar rendőrök a macedón-görög határról, a 31 fős kontingenst a Készenléti Rendőrség parancsnoka köszöntötte csütörtökön Szegeden.

 • cikk kép
  A Főtaxi nem ért egyet a demonstrációval, de a célokkal igen

  Vízy András, a Főtaxi szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön azt mondta: a cég a taxisok januári, az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás elleni tüntetésével, annak módjával nem ért egyet, de az elérni kívánt célokkal igen.

 • cikk kép
  Tiltakoztak a vörösiszapos ítélet ellen

  Veszprém - Ha teljesítik a tulajdonosok környezetvédelmi vállalásaikat és profitjukból költöttek volna a tározó rekonstrukciójára, folyamatos ellenőrzésére, a veszélyforrások megszűntetésére, akkor meggyőződésünk szerint nem történik meg a tragédia – hangsúlyozta Ferenczi Gábor Devecser polgármestere a vörösiszap ügyben hozott felmentő ítélet miatt, az érintett polgármesterek által szervezett demonstráción, a Veszprémi Törvényszéken, csütörtökön.

 • cikk kép
  Meghalt egy őrizetben lévő férfi a rendőrség fogdájában Nyíregyházán

  Nyíregyháza - Meghalt egy őrizetben lévő férfi a rendőrség fogdájában Nyíregyházán csütörtökön - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

 • cikk kép
  Változékony idő várható az első februári hétvégén

  Február első hétvégéjén változékony időjárásra, napsütésre, de esőre, néhol akár hóra is számítani lehet. Emellett többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódik a szél, de napközben így is többfelé 10 Celsius-fok feletti maximumok is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • cikk kép
  Kikerültek a kórházból a törökszentmiklósi kismamák, akiket drog miatt kellett megcsászározni

  Már otthon van az a két törökszentmiklósi kismama, akik múlt héten csütörtökön ismeretlen szerektől lettek rosszul. Az orvosok a két nőn azonnal császármetszést végeztek. Rajtuk kívül még négy férfi került kórházba.

 • cikk kép
  Tizennégy éves sorozatbetörőt fogtak Debrecenben

  Húsz garázst és pincét tört fel Debrecenben egy 14 éves fiú, aki ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 • cikk kép
  Hat településen választanak polgármestert vasárnap

  Hat településen választanak polgármestert vasárnap; az érintett községek között háromban képviselő-választást is tartanak. Az időközi önkormányzati választásokat a polgármester halála, szavazategyenlőség vagy önfeloszlatás miatt írták ki.

 • cikk kép
  Kitört az influenzajárvány, de Vas megye még tartja magát

  Megkezdődött az influenza járványos terjedése, de Vas megyében egyelőre kevés a megbetegedés. Zala megyében viszont már kétszer annyian fertőződtek meg, mint nálunk.

 • cikk kép
  Kósa Lajos: Salgótarján helyzete drámai

  A megyei jogú városok közül Salgótarján helyzete drámai, költségvetési szempontból nagyon rossz; a nógrádi megyeszékhely arányait tekintve az egyik legeladósodottabb város - mondta Kósa Lajos szerdán a városban tartott sajtótájékoztatón.

 • cikk kép
  A kormány közoktatási politikája ellen demonstráltak több városban

  Pedagógusok, szülők és diákok vonulnak utcára szerda délután szerte az országban. Budapesten 17 órakor a Szabadság téren kezdődött a rendezvény.

 • cikk kép
  Garázsban talált fegyverek miatt szálltak meg egy utcát a rendőrök Tatabányán

  Kedd délután óta gyakorlatilag megszállva tartanak egy tatabányai utcát a rendőrök, a történtekről egyelőre nem mondtak részleteket, de annyi biztos, hogy nagy mennyiségű lőszert és robbanószereket találtak egy garázsban.

 • cikk kép
  Szakszervezeti vezető mellett protestáltak Miskolcon

  Miskolc - A szakszervezeti jogok eltiprása ellen és egy érdekképviseleti vezető mellett protestáltak csaknem kétszázan Miskolcon, a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. székháza előtt szerdán, szakszervezeti zászlókkal, transzparensekkel.

Magazinok