• cikk kép
  Drogkereskedő és több drogvásárló bukott le Nyíregyházán

  Nyíregyháza - Drogkereskedő és több drogvásárló bukott le Nyíregyházán, az utóbbiak akkor jelentek meg a dílernél, amikor éppen házkutatást tartottak nála - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

 • cikk kép
  Influenza - ÁNTSZ: két kórházban már látogatási tilalom van

  Budapest - Az influenzás megbetegedések miatt két kórházban rendeltek el látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) kedden a honlapján.

 • cikk kép
  A menetíró berendezés manipulálása miatt bírságoltak a Vas megyei pénzügyőrök

  Szombathely - A menetíró berendezések manipulálása miatt szabtak ki súlyos pénzbírságot januárban a pénzügyőrök Vas megyében - közölte az MTI-vel Cséve Szabolcs, a NAV Vas Megyei Adó és Vámigazgatóságának sajtóreferense.

 • cikk kép
  Ismét kigyulladt egy hétvégi ház Budaörsön

  Budaörs - Újabb hétvégi ház gyulladt ki Budaörsön, a Frank-hegyen hétfő este, az eset a helyszín azonossága miatt összefügghet a 2014 januárja óta tartó gyújtogatássorozattal - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője kedden az MTI-t.

 • cikk kép
  Áfacsaló húskereskedő cég ügyében indult nyomozás

  Budapest - Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indított nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy húskereskedelemmel foglalkozó cég ügyében - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.

 • cikk kép
  Megkezdte ülését a köznevelési kerekasztal

  Budapest - Megkezdte ülését kedden reggel a köznevelési kerekasztal, a tanácskozáson a köznevelés aktuális kérdéseit tekintik át.

 • cikk kép
  Minden ajakápoló megfelelt a fogyasztóvédelmi vizsgálaton

  A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szerint minden ajakápoló megfelelt azon a vizsgálaton, amelyen a termékek UV-szűrőjének mennyiségét vizsgálták - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.

 • cikk kép
  Érdemes vigyázni: trükkös csalók fosztogatják a budapesti ATM-eket

  Három csaló közel egy millió forintot vett fel különböző budapesti ATM automatákból. Bár ők hamis vagy hamisított adatokat tartalmazó mágneskártyákkal csaltak, a mi adatainkat is nagyon könnyen meg tudják szerezni. Ezért a Pénzcentrum összeszedte, mire kell odafigyelni a bankkártya használatakor.

 • cikk kép
  Káosz az egészségügyi bérek körül

  Nem pályázható támogatást, hanem tisztességes fizetést szeretnének az orvosok, hiszen más közalkalmazottak sem ösztöndíjból élnek - írta a Napi.hu-nak az 1001 orvos hálapénz nélkül csoport egyik tagja, Lovas András, az Emmi hivatalos, bérrendezéssel kapcsolatos közleményére reagálva.

 • cikk kép
  Hárman előzetesben a félmilliárdos Pest megyei kábítószerfogás ügyében

  Három embert előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság a Pest megyében múlt pénteken lefoglalt több mint kétezer tő indiai vadkender termesztésével, illetve kereskedelmével gyanúsított négy veresegyházi férfi közül. A negyedik gyanúsított ellen nem rendeltek el kényszerintézkedést, ezért a megyei főügyészség fellebbezett a döntés ellen. A kábítószer feketepiaci értéke elérheti a félmilliárd forintot.

 • cikk kép
  Hűtés nélkül hoztak volna húst Magyarországra

  Jelöletlen, hűtés nélküli hússzállítmányt foglaltak le egy szennyezett teherautóban a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának pénzügyőrei az M1-es autópályán Komáromnál - közölte a szervezet sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

 • cikk kép
  Beintettek a vasutasok a MÁV-nak

  A vasutas szakszervezetek nem fogadták el a MÁV új bérajánlatát, azonban egyelőre elhalasztják a tervezett sztrájk bejelentését, ugyanis bíznak a további tárgyalások eredményességében - mondta el a Vasutasok Szakszervezetének (VSZ) elnöke a bértárgyalásokat követően.

 • cikk kép
  Ide menekülnek a magyarok a kormány döntése elől

  Ha volt olyan év, amikor a benzinkutak shopjai sokat kereshettek, az a tavalyi volt, amikor a vasárnapi zárva tartás bevezetése és az olajár mélyrepülése egyszerre segítette forgalmuk felfutását.

 • cikk kép
  Kődobálás Kiskunhalason: 15 embert állítanak bíróság elé

  Egyebek mellett csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt kell gyorsított eljárásban bíróság elé állnia 15 külföldi gyanúsítottnak, akik a kiskunhalasi befogadó központban intézkedő rendőrökre támadtak - írja a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

 • cikk kép
  Vizsgálják, hogyan került a gyilkos rendőrnőhöz a szolgálati fegyver

  Vizsgálják, hogy ki és miben hibázott a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol az a rendőrnő dolgozott, aki február 9-én délután lőtte agyon magát és 9 éves kisfiát.

Magazinok