• cikk kép
  Szén-monoxid-mérgezés Pécelen

  Rosszul lett, majd kórházba került egy fiatal nő a péceli lakásukba visszaáramló szén-monoxid miatt csütörtök este – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

 • cikk kép
  Erdő Péter: az ünnep üzenete, hogy sorsközösségben vagyunk egymással

  A húsvéti ünnep üzenete, hogy sorsközösségben vagyunk egymással, ezért meg kell próbálni egymásban a méltóságot felfedezni - mondta Erdő Péter bíboros az InfoRádió Aréna című, csütörtöki műsorában.

 • cikk kép
  Médiaszabályozás – Szakmai vita a törvényi változásokról

  Szükség volt 2010-ben a médiaszabályozás átalakítására értettek egyet az Akadémia jogtudományi intézete szakmai fórumának résztvevői, ám a megszületett törvények megítélésében már jelentősen eltérő véleményt fogalmazott meg a jelenlegi médiatanács-tag és a korábbi felügyelőtestület egykori elnöke csütörtökön, a médiajog átalakulásáról rendezett budapesti kerekasztal-beszélgetésen.

 • cikk kép
  Kilenc év börtönre ítélték a féltékenységből többeket bántalmazó siófoki férfit

  Kilenc év börtönbüntetésre ítélte nem jogerősen a Kaposvári Törvényszék azt a siófoki férfit, aki féltékenységből több embert súlyosan bántalmazott.

 • cikk kép
  Időjárás-jelentés

  Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése a várható időjárásról az ország és Európa területére a várható időjárásról péntek estig.

 • cikk kép
  Fel akarták gyújtani a szórakozóhelyet - előzetesben vannak

  Nagykanizsa - Előzetes letartóztatásba került csütörtökön az a négy nagykanizsai férfi, aki hétfő este fel akarta gyújtani Nagykanizsa egyik szórakozóhelyét, ketten egy étterem tulajdonosát is megfenyegették - közölte a Zalaegerszegi Törvényszék az MTI érdeklődésére.

 • cikk kép

  Eredményről, szépítésről, önbecsülésről, a béke szigeteiről

  Bajnai Gordon: Magyarország többre képes

  Veszprém -– Rossz kompromisszumot nem akarunk kötni, nyilatkozta Bajnai Gordon, az Együtt– PM Szövetség vezetője, akit nemcsak az EP-kampányról, de az ország-gyűlési választás eredményéről, a parlamenten kívüli politizálásról is kérdeztünk.

 • cikk kép
  Vujity Tvrtko hétköznapi hősökről

  Vujity Tvrtko Rengeteg pokoli helyen fordult meg az elmúlt 20 évben, ahol angyali történetekre bukkant. Noha egy kereskedelmi tévénél dolgozik, mégis úgy érzi: a „kamucelebek” helyett hétköznapi hősöket, példaképeket kell bemutatni. Vujity Tvrtko, a TV2 riportere a közelmúltban a dél-zalai faluban vendégeskedett.

 • cikk kép
  Bezártak egy péceli óvodát, mert életveszélyessé vált az épülete

  Életveszélyessé vált a péceli Gesztenyés óvoda épülete, ezért az intézményt azonnal bezárták – közölte a város polgármestere szerdán az MTI-vel.

 • cikk kép

  Emberölési kísérlet, zsarolás, garázdaság

  Az apát kilenc évre, a fiát két évre ítélték

  Helybenhagyta az elsőfokú verdiktet a Győri Ítélőtábla, így jogerős az E. Lászlóra emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt kirótt kilenc év börtönbüntetés.

 • cikk kép
  Mumifikálódott holttestet találtak egy győri padláson

  Mumifikálódott holttestet találtak kedden egy győri belvárosi ház padlásán felújítás közben. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

 • cikk kép
  Elbúcsúztatták Szabó Gyula színművészt

  Családja, pályatársai, barátai, tanítványai és tisztelői szerdán kísérték utolsó útjára Szabó Gyulát, a nemzet színészét.