• cikk kép
  Áradnak a folyók és a patakok Vasban és Zalában

  Kedden az esti órákban nyugat felől egy intenzív hidegfront érte el a Rába és a Mura vízgyűjtő területeit. Hatására szerda reggelig jelentős mennyiségű csapadékok hullottak - közölte a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság.

 • cikk kép
  Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége

  Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége időjárása. Az október 23-i ünnepen többfelé zavarhatja meg eső, illetve viharos szél a szabadtéri programokat. Szombaton csak néhol, vasárnap várhatóan sehol nem lesz eső, a leghidegebb órákban már 0 fok alá is hűlhet a levegő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

 • cikk kép

  folyamatosan frissítve

  Vihar - Három megyében hét úton vannak forgalomkorlátozások

  A heves esőzések nyomán három dunántúli megyében hét mellékúton van érvényben teljes útlezárás vízátfolyások. Már mintegy kétszázhúsz esethez riasztották éjfél óta a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit.

 • cikk kép
  Internetadó - Az informatikai szövetség a javaslat visszavonását követeli

  Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az internetadóval kapcsolatos javaslatát, mert az akadályozná az internet magyarországi terjedését, és ellehetetleníti a kis és közepes, szinte 100 százalékban magyar tulajdonú kábelszolgáltatókat.

 • cikk kép
  Ismét csökkent az üzemanyagok ára

  Ismét csökkent, több éves mélypontra mérséklődött az üzemanyagok ára szerdán, a Mol a múlt péntekihez hasonlóan a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkentette.

 • cikk kép
  Internetadó - sorra születnek a zseniális mémek

  Sokan nem tudják szó nélkül hagyni a tegnap bejelentett gigabájtonként 150 forintos internetadót.

 • cikk kép
  Egy ember sérült meg a vonatbalesetben

  Sárvár, Celldömölk - Kisiklott egy vasúti szerelvény több kocsija a Sárvár és Celldömölk közötti vasútszakaszon kedden este.

 • cikk kép
  Félelemben, „rabságban” tartotta barátnőjét Zoltán

  Zalaegerszeg - Félelemben tartotta, rendszeresen fenyegette, mozgásában korlátozta élettársát; a bíróság ezért a férfit felfüggesztett börtönnel sújtotta. Az ítéletet kedden a törvényszék helybenhagyta, így az jogerős.

 • cikk kép
  Vihar - Hat megyére és a fővárosra piros figyelmeztetést adtak ki a szél miatt

  A várható viharos erősségű szél miatt hat megyére és Budapestre harmadfokú, piros figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Több megyében az erős szél mellett a jelentős mennyiségű csapadék miatt is első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetéseket adtak ki.

 • cikk kép
  Él és virul az alcsúti gázoló

  Az interneten több helyen is felröppent a hír a napokban, miszerint meghalt Váradi András gázolója. A feol.hu munkatársainak sikerült telefonon kapcsolatba lépni a férfivel, így bebizonyosodott, a hír kacsa. Jelen pillanatban is Ausztriában tartózkodik, él és virul.

 • cikk kép
  A viharos szél miatt óvatosságot kér a Főkert

  Óvatosságot kér a Főkert Zrt., mert a közelgő viharos erejű szél ágakat, gallyakat szakíthat le a közparkokban, de máshol is a városban.

 • cikk kép
  Másodfokon is nyolc évet kapott a kiskorúakat szexuális játékra kényszerítő dunakeszi tanár

  Többrendbeli szemérem elleni erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt másodfokon, jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden a tanítványait szexuális játékokra kényszerítő dunakeszi tanárt - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.

Magazinok