Belföld

2017.06.09. 16:40

Halálos fenyegetés Zagyvától

BUDAPEST „Büdös zsidó, meg leszel ba..va, kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!” - többek között ezekkel a szavakkal fenyegette meg Zagyva György Gyula volt jobbikos országgyűlési képviselő Varga-Bíró Tamás zenészt, publicistát, amiért kritizálta egy videón való szereplését.

Mediaworks

A halálos fenyegetőzést egy rendőr is hallotta Varga-Bíró kihangosított telefonján. Zagyva György Gyula szélsőjobboldali politikus Gulyás Márton baloldali anarchista felkérésére kritizálta egy videóban a választási rendszert olyanok társaságában, mint Pörzse Sándor, a Jobbik ideológusa. Ezen kívül olyan közéleti személyek is megszólaltak, mint Stohl András, Gálvölgyi János és Hajós András.

A videó célja, hogy felhívja a figyelmet: mindenkinek össze kell fognia a kormány ellen a választási törvények módosításáért. Varga B. Tamás ezt úgy kommentálta: „ma Magyarországon két csoport létezik: akiket összeköt George Soros pénze és akiket összeköt a hazaszeretet."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!