Belföld

2017.05.29. 13:53

Lángoló kamion rongálta meg a felüljárót az autópályán (videóval)

A reggeli órákban riasztották a mohácsi tűzoltókat az M6-os autópálya babarci lehajtójának közelébe, ahol a Budapest felé vezető oldalon kigyulladt egy kamion sofőrfülkéje.

A tűzoltók teljes légzésvédelemben fékezték meg a lángokat - írja a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja. A kigyulladt jármű egy felüljáró alatt állt meg, ahol az 57-es főút húzódik.

Fotó: police.hu

A tűzoltóknak a beavatkozás alatt a fülke oltása mellett a felüljáró hűtéséről is gondoskodniuk kellett, a lehető legnagyobb mértékben óva az építményt a hőterheléstől. A lángok a jármű ponyvájára is kismértékben átterjedtek, így az oltást követően a teljes rakományt hőkamerával is átvizsgálták.

A beavatkozás és az utómunkálatok ideje alatt teljes útlezárás van érvényben az autópálya érintett szakaszán. Az autópálya felett húzódó építmény statikai felülvizsgálatáig az 57-es főút forgalmát is elterelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!