Belföld

2015.10.09. 10:23

Őrizetben van a Király utcai lövöldözés negyedik gyanúsítottja

Őrizetbe vették az áprilisi Király utcai lövöldözés negyedik gyanúsítottját, aki csütörtök délután önként jelentkezett a VII. kerületi rendőrkapitányságon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A közleményben csak id. Sz. J. R. monogrammal jelölt férfi Száva János Róbert, akit a Hír TV Riasztás című bűnügyi műsorának stábja kísért be a rendőrségre.

A kerületi kapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást négy férfi - a 49 éves Sz. J. R., a 19 éves Sz. A. F., a 21 éves Sz. J. R. és a 26 éves V. L. - ellen.

A hatóság emlékeztetett arra: április 15-ére virradóra, éjfél után a VII. kerületi Király utcában id. Sz. J. R. és három társa egy ott tartózkodó társaságra többször lövéseket adott le két, feltehetően gáz-riasztófegyverből. A helyszínről gépkocsikkal menekültek el, a megtámadott társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen másnap Esztergomban elfogták a 26 éves V. L.-t és a 21 éves Sz. J. R.-t, harmadik társuk - a 19 éves Sz. A. F. - június 8-án hajnalban, a fővárosban került rendőrkézre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!