Belföld

2017.05.21. 18:04

Hatalmas baleset - Teljes útzár a 84-es főúton Jánosházánál!

Ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek a vasárnap esti balesetben a 84-es főúton.

Simon István

Jánosháza közelében, a kelédi elágazónál ütközött össze két személyautó vasárnap este 18.30-kor. 19 órától teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök, a forgalmat mindkét irányból Nemeskeresztúr felé terelik. Öt sérült van, egy embert mentőhelikopter vitt kórházba.

Egy Audi TT sportkocsi haladt a 84-es úton, amikor balra le akart kanyarodni Jánosháza felé, de nem adta meg az elsőbbséget a szemből érkező osztrák Skoda Octaviának. A két autó összeütközött, a Skoda felborult, az Audit pedig az ütközés ereje az út melletti bokros, erdős részre lökte. Az Audi férfi vezetője valószínűleg nem használta a biztonsági övet, ezért életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A sofőr mellett utazott a barátnője, ő nem sérült meg a balesetben, de sokkot kapott. A Skodában négyen utaztak, ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

Tűzoltók is vonultak a balesethez, de senkit sem kellett kivágniuk a járművekből - tudtuk meg Kiss Pétertől, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!