Szombaton enyhe idő érkezik - Addig viszont további viharokra számíthatunk!

2017. augusztus 11., 17:13 forrás: met.hu
komment
Nyugat felől egy lassan mozgó hidegfront éri el térségünket, hatására pénteken még csak az északnyugati, nyugati tájakon, szombaton már országszerte visszaesik a hőmérséklet.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Pénteken a Dunántúlon a napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, ott már zápor, zivatar is előfordul, másutt még derült, napos idő várható. Éjjel már a Dunától keletre is lesznek felhős területek, az éjszaka második felében egyre inkább arrafelé valószínű csapadék. Reggelig a zivatarokat felhőszakadás, jégeső, viharossá fokozódó szél kísérheti - írja a met.hu.

Szombaton napközben az ország középső részén fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap, a Nyugat-Dunántúlon és a Tiszántúlon viszont több lesz a felhő, ezeken a tájakon helyenként lehet zápor, zivatar. Késő délután, estefelé a keleti határvidéken tartós eső is valószínű.

Pénteken a délkeleti, éjszakától az egyre többfelé északnyugatira forduló szelet erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16, 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 24, 29 fok között várható, de az északnyugati határvidéken ennél pár fokkal hűvösebb, a Nyírségben és a keleti határvidéken melegebb is lehet.

2017. augusztus 11., 17:13 forrás: met.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...