Lóerő

 • cikk kép
  Elvittük egy körre a kommunista hadseregtábornok Mercijét

  Pápa - Mintha fotelben ülne az ember, méghozzá a legkényelmesebb fajtából. Ez volt az első gondolatom, amikor megtettem az első métereket egy idén 34 éves, nem akármilyen Mercedesszel. Ez a járgány ugyanis egykoron Czinege Lajos hadseregtábornokot szolgálta.

 • cikk kép
  Babaszoba: belépés apáknak is!

  Szombathely - A hagyományos nemi szerepekről alkotott felfogás még tartja magát - anya törli a port és a gyerekek orrát, apa reggeltől estig pénzt keres -, de feltűntek, és egyre aktívabbak azok az apák, akik korábban és erősebben akarnak kötődni gyermekeikhez, mint az előző férfigenerációk. Gyakorló „kispapák” is vallanak.

 • cikk kép
  Sült sertéstarja ínyencek számára - Ne takarékoskodjunk a fűszerekkel!

  Körmend - Vas Népe konyhája oldalunkon ma először - de remélhetőleg nem utoljára - egy férfi hobbiszakács hív meg bennünket „műhelyébe”. Kolozár György már több főzőversenyen is nagy sikerrel szerepelt.

 • cikk kép
  Őrült gyűjtő: hogy került tizenhét flipper egy karakói családi házba?

  Teljesen ellepték a flipperek a gyűjtő családi házát, de ő ezt egyáltalán nem bánja. Van olyan flipper, amin rabok játszottak egykor, most mi próbáltuk ki.

 • cikk kép

  Körömpörkölt

  Diéta, a magyar múzsa

  A diéta gyerekkoromban egyet jelentett a betegséggel és a főttkrumpli-falással. Ma viszont, aki menő akar lenni, az diétázik. Nem, nem csak a negyvennapos böjt alatt. Mindig.

 • cikk kép
  Az öltözék védjegy - A szombathelyi fiatalember, aki Medveczky Ilonának is tervezett ruhát

  Pomozi Péter divattervező egy olyan ruhával tör be a sztárvilágba, amelynek szoknyarészét egy matematikai sorozat alapján alkotta meg, ezen a hétvégén ezt a ruhát viselte Medveczky Ilona, a híres magyar táncosnő és Érdemes Művész egy menő budapesti gálán.

 • cikk kép
  Táplálékkiegészítők: ki mit fogyaszt Vas megyében?

  A táplálékkiegészítők témaköre alaposan megosztja az embereket, hiszen vannak, akik mindenáron szeretnék távol tartani magukat ezektől a szerektől, sokan viszont alkalmazzák őket a jobb eredmények és a sérülésveszély elkerülése végett. Tényekről, tévhitekről és tapasztalatokról beszélgettünk értékesítőkkel, edzőkkel és sportemberekkel.

 • cikk kép
  Sosem voltak szerepálmaim - Szabó Tibor színművész szereti, ha a zenész ott szuszog mellette

  Szabó Tibor nem panaszkodhat amiatt, hogy nem kap elegendő szerepet, feladatot a Weöres Sándor Színházban: 2015-ben hat új darabban állt színpadra, sokszor egy nap két előadást is végig kellett játszania a napi próba után.

 • cikk kép
  Magyar kamerák mutatják a világ egyik legnagyobb fúziós kísérletét

  A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Wigner Fizikai Kutatóközpontban kifejlesztett intelligens kamerarendszer képein pillanthatták meg először a kutatók, ahogy a világ legbonyolultabb sztellarátorában, a Wendelstein 7-X-ben felvillan a plazma.

 • cikk kép
  A pályán nincsenek határok - Kiss Mihály kosarazik, sakkozik és zenél

  Kiss Mihály élete a kosárlabdázás. Ám emellett zongorázik, sakkversenyekre is jár, s nagyon szereti a matematikát. Nehéz volt pár évvel ezelőtt dönteni, hogy melyiket helyezi előtérbe, de döntését nem bánta meg. Szép sikereket tudhat magáénak a Bolyai iskola tanulójaként a Falco KC Szombathely U-18-as csapatában. Az álma, hogy profi kosaras legyen.

 • cikk kép
  Jön az internet nélküli Google Maps

  A Google még májusban jelentette be, hogy valódi zsebtérképet faragnak a Google Mapsből, amihez nem lesz szükség internetre.

 • Emberközelben a történelem

  Angliában vannak olyan helyek, ahol bár a folyó a házak között folyik, a falak mégsem vizesek. Skóciában az ezer éve lerakott kövek még ma is állnak, a történelem minden sarkon szembejön velünk. Simon Attila fotográfus szemével most mi is elutazhattunk a szigetországba.

 • cikk kép
  Sportolóként az olimpia, hallgatóként a diploma a cél

  Szombathely - Koszár Zsolt neve nem ismeretlen a megyében és az országban sem. Sikeres hosszútávfutóként már sok mindent lerakott az asztalra, most viszont úgy döntött, hogy visszaül az iskolapadba, s gépészmérnök diplomát szerez. A tanulás lemondásokkal is jár, kevesebb ideje jut a futásra, de tudatosan vállalva mindezt, számára most a legfontosabb az iskola.

 • cikk kép
  Fillérekért adják az egyik legjobb újautós extrát

  Egy orosz-amerikai startup cég jött elő az alsó-középosztályt megváltó extrával, a filléres head up display-jel.

 • cikk kép
  Ötcsillagos látvány - Gyönyörű lányok tartottak exkluzív bemutatót Sárváron (galériával)

  Sárvár - A hazai bikini fitnesz elit három gyönyörű versenyzője mutatta meg tökéletes formáit az egyik sárvári szállodában hétfőn. Senki sehol nem láthatott még ilyen szépséget, hiszen a három lány különböző kategóriák versenyzője, így még nem szerepeltek együtt, egy színpadon.

 • cikk kép
  Wellness a léleknek - a coachingról

  Zalaegerszeg –- A saját életére, problémáira senki sem képes kellő távolságból rápillantani, ezért sokszor a szemünk előtt lévő megoldást se vesszük észre. Nem látjuk a fától az erdőt, tartja a mondás.

 • cikk kép
  Izmos videó - Mire képes a testével a szombathelyi street workoutos srác?

  Szombathely – Napi szinten kemény edzés, kreatív gyakorlatok és nem veszélytelen kivitelezés – ez a street workout, amiben egyre inkább jeleskedik Viszked Csaba. A szombathelyi fiatalember nem kisebb céllal edz, mint a 2016-os világbajnokság.

 • Lesz óra, vekker úr? - Hivatalosan nincs szakma

  Körmend -– Ki hinné: hivatalosan már nem létezik az órás szakma. Az USÁ-ban például 50 éve nincs is képzés. Órás, szerencsére, még azért van.

 • cikk kép
  A fokhagyma csak a randin rontja az esélyeinket

  Körkép – A fokhagymáról nem lehet rosszat mondani.

 • cikk kép
  A tökmagolaj a természet ajándéka férfiaknak

  A tökmagolaj még mindig nem hódította meg annyira a konyhákat, mint amennyire kiérdemelte volna. Pedig a tökmagolaj úgy kell a férfiaknak, mint oltárnak a terítő.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...