Borosta

2014.01.29. 12:25

Ganxta Zolee, a legismertebb fenegyerek

Körmend - Ezerrel dübörög az AlteRába Fesztivál előkészítése, ám nemcsak ez a buli lesz a városban. Pénteken érkezik Ganxta Zolee és a Kartel.

Bajdó Bettina

Teljessé vált immár az ötödik AlteRába Fesztivál fellépőinek listája. A zenei programot július 16-a és 20-a között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban. Hegedüs László ifjúsági referens és programszervező elmondta, ez a fellépői lista már teljessé vált: a Quimby, a Magna Cum Laude, Péterfy Bori és a Love Band, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a 30Y, a Depresszió, az Ismerős Arcok, a Deák Bill Blues Band, az Alvin és a Mókusok, az Anna and the Barbies, valamint a Pál Utcai Fiúk biztosan ott lesznek.

Nemcsak ezt a bulit szervezik a városban: Ganxta Zolee és a Kartel feat Fényes Ösvény koncert lesz holnap. Hozzátette: a nagy sikerű tavalyi buli folytatásaként idén is érkeznek a legismertebb fenegyerekek Körmendre. A koncert után amin Zolee a 48. születésnapját ünnepli az irodalmi kibontakozások, valamint a magasröptű eszmecserék egy helyi klubban folytatódnak majd hajnalig. A Körmendi Kulturális Központ nagytermének ajtajait január 31-én, pénteken este nyolc órakor nyitják majd ki. A vendég a Soulwawe zenekar lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!