• cikk kép
  Novemberben bajuszt!

  Tíz éve növesztenek bajszot novemberben szerte a világon a prosztatarák és a férfiak depressziójának veszélyeire figyelmeztetve.

 • cikk kép
  A szűk a menő - Vegyen egy zakót a gyereknek, és hordja ön!

  Szombathely - – Gyerekméretű zakók, színes ingek és szűkített nadrágok: ezek az idei férfidivat meghatározó darabjai. A fehér zokni, a makkos cipő és a bő szárú nadrág pedig továbbra is várja a feltámadást. Összeállításunkban bebizonyítjuk, hogy férfiként divatosnak lenni könnyebb, mint elkésni egy randiról.

 • Gamer egerek - Gyors és pontos

  A számítógépes játékok kedvelőinek a legfontosabb eszközük az egér. Ma már széles a paletta a gamer egereknél is.

 • cikk kép

  A trópusi pókok hálójában

  Dr. Szűts Tamás már gyerekként is tudta, hogy kutató lesz

  Szombathely - Dr. Szűts Tamás már hatéves korában tudta, hogy fehérköpenyes kutató lesz. Semmi nem tántorította el ettől az elhatározástól, a szombathelyi egyetem adjunktusa azóta több új pókfajt is felfedezett.

 • cikk kép
  Füstös ízkavalkád - Tippek és tanácsok a szabad tűzön főzéshez, sütéshez

  Bár a konyhai főzés általában az asszonyok kiváltsága, abban megegyezhetünk, hogy szabad tűzön leginkább a férfiak jeleskednek. Ez a kiváltság a hagyományos paraszti életmódban gyökerezik.

 • cikk kép
  Sásdi Zsolt operatőr filmjét a Szombathelyen is bemutatják

  Szombathely - Sásdi Zsoltról többször írtunk már. A szombathelyi születésű férfi búvárként több tévécsatornának készített már filmeket, felvételeket a víz alatti világról. Ezeket az élményeket most a szombathelyieknek is elhozza, filmje, az Óceán óriásai nemsokára a moziban is látható lesz.

 • cikk kép
  Video: Hargitai Bea újra meztelenül 18+

  Hargitai Bea már nem először szerepel a Playboyban. Nézze meg a fotózás közben készült erotikus videót!

 • cikk kép
  Szuperszexi csaj a kamera előtt (videó +18)

  Oksana Samoilov vonzza a férfiak tekintetét. Nem csoda, hiszen a szépséges modellt istennői testtel áldotta meg a sors, és ezt meg is mutatja a nagyérdeműnek.

Magazinok