• Emberközelben a történelem

  Angliában vannak olyan helyek, ahol bár a folyó a házak között folyik, a falak mégsem vizesek. Skóciában az ezer éve lerakott kövek még ma is állnak, a történelem minden sarkon szembejön velünk. Simon Attila fotográfus szemével most mi is elutazhattunk a szigetországba.

 • cikk kép
  Sportolóként az olimpia, hallgatóként a diploma a cél

  Szombathely - Koszár Zsolt neve nem ismeretlen a megyében és az országban sem. Sikeres hosszútávfutóként már sok mindent lerakott az asztalra, most viszont úgy döntött, hogy visszaül az iskolapadba, s gépészmérnök diplomát szerez. A tanulás lemondásokkal is jár, kevesebb ideje jut a futásra, de tudatosan vállalva mindezt, számára most a legfontosabb az iskola.

 • cikk kép
  Fillérekért adják az egyik legjobb újautós extrát

  Egy orosz-amerikai startup cég jött elő az alsó-középosztályt megváltó extrával, a filléres head up display-jel.

 • cikk kép
  Ötcsillagos látvány - Gyönyörű lányok tartottak exkluzív bemutatót Sárváron (galériával)

  Sárvár - A hazai bikini fitnesz elit három gyönyörű versenyzője mutatta meg tökéletes formáit az egyik sárvári szállodában hétfőn. Senki sehol nem láthatott még ilyen szépséget, hiszen a három lány különböző kategóriák versenyzője, így még nem szerepeltek együtt, egy színpadon.

 • cikk kép
  Wellness a léleknek - a coachingról

  Zalaegerszeg –- A saját életére, problémáira senki sem képes kellő távolságból rápillantani, ezért sokszor a szemünk előtt lévő megoldást se vesszük észre. Nem látjuk a fától az erdőt, tartja a mondás.

 • cikk kép
  Izmos videó - Mire képes a testével a szombathelyi street workoutos srác?

  Szombathely – Napi szinten kemény edzés, kreatív gyakorlatok és nem veszélytelen kivitelezés – ez a street workout, amiben egyre inkább jeleskedik Viszked Csaba. A szombathelyi fiatalember nem kisebb céllal edz, mint a 2016-os világbajnokság.

 • Lesz óra, vekker úr? - Hivatalosan nincs szakma

  Körmend -– Ki hinné: hivatalosan már nem létezik az órás szakma. Az USÁ-ban például 50 éve nincs is képzés. Órás, szerencsére, még azért van.

 • cikk kép
  A fokhagyma csak a randin rontja az esélyeinket

  Körkép – A fokhagymáról nem lehet rosszat mondani.

 • cikk kép
  A tökmagolaj a természet ajándéka férfiaknak

  A tökmagolaj még mindig nem hódította meg annyira a konyhákat, mint amennyire kiérdemelte volna. Pedig a tökmagolaj úgy kell a férfiaknak, mint oltárnak a terítő.

 • cikk kép
  Ha ezt elolvassa, nem akar több feleséget

  Minél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb a szívbetegség kialakulásának lehetősége az első olyan kutatás szerint, amely a többnejűség egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.

 • cikk kép
  Utca az esőerdőben?

  Már az Amazonas vidékének esőerdői is láthatóvá válták a Google Street View kamerái segítségével.

 • cikk kép
  A horkolás súlyos betegséget is jelezhet

  Pénteken van az alvás világnapja. Közel 120 féle alvásbetegség létezik, a horkolás is jelezhet súlyos betegséget.

 • cikk kép
  Tizenöt öltéssel megúszta a cápatámadást - Íme az év szombathelyi férfija!

  Szombathely - Az év férfija, ha csak teheti, lemerül a bálnák közé víz alatti kamerájával. Legdöbbenetesebb élményét is ott szerezte, ahhoz viszont, hogy életveszélyben érezze magát, ki kellett jönnie a szárazföldre az emberek közé.

 • cikk kép
  Klasszikusan kerek az okosóra

  Az LG a hétvégén mutatta be a világ első LTE-képes okosóráját a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress (MWC) nemzetközi kiállításon.

 • cikk kép

  A jó zene és a társaság alkohollal élvezhető?

  Havonta csak egyszer bulizunk

  Nem csak sírva vígad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját – derült ki az egyik whiskymárka nagyszabású bulifelméréséből.

Magazinok