• cikk kép
  Vízálló, ütésálló, sőt, mínusz 10 fokig fagyálló akciókamera

  Jelenleg a GoPro-modellek erősen dominálnak a sportkamerák piacán, ám a Ricoh WG-M1is kiváló alternatíva lehet mindazoknak, akik egy jó minőségű akciókamerát szereznének be a nyaraláshoz vagy extrém kiruccanásokhoz.

 • cikk kép

  A walkie-talkie-hoz hasonlóan beszélgethetünk az Onyxszel

  Star Trek kommunikátor

  Egy San Francisco-i start-up-cég, az OnBeep idén több mint 6,25 millió dollárt gyűjtött össze az Onyx nevű vezeték nélküli kommunikátoregységére, ami semmilyen okosórás vagy okostelefonhoz hasonló képernyővel nem rendelkezik, mégis walkie-talkie-szerűen lehet vele kommunikálni.

 • cikk kép
  Megvan a magyarázat a részegség utáni gyengeségre

  Körkép – Ha gyorsan iszik sokat, azt az immunrendszere nem fogja tolerálni. Megvan a magyarázat a részegség utáni gyengeségre.

 • cikk kép
  Kicikiztük az Aranyglóbuszon megforduló férfiakat

  Mint a decens divat hazai védelmezője, kíméletlenül kicikizem az Aranyglóbuszon megforduló férfiakat.

 • cikk kép
  Tippek: igy lesz boldogabb az új esztendő!

  Egy pszichológiai szakoldalon egy világcégekkel dolgozó sikeres tanácsadó osztott meg kilenc egyszerű tippet azért, hogy sokaknak legyen boldogabb az új éve.

 • cikk kép

  A legfontosabb, hogy semmit ne erőltessünk

  Tippek macskajajra

  Nyakunkon a szilveszter, ilyenkor megeshet, hogy mélyebben nézünk a pohár fenekére. Jól jöhet néhány tanács a másnaposság kikúrálására.

 • cikk kép
  Nincs Grincs

  Szombathely – A grincseskedéssel nem jutunk előbbre. Ha szeretne igazán boldog karácsonyt, akkor önként vállaljon el mindent!

 • cikk kép
  Luxus övcsat férfiaknak

  A svájci Roland Iten luxuskiegészítőkkel foglalkozó márkának a férfiak számára külön termékvonala is van Mechanical Luxury for Gentlemen néven.

 • cikk kép
  Halászlét csak férfiasan – alapigazságok az alapléről

  A halászlét férfiak főzik, ezt a jogot a karácsonyi szeretet sem írhatja felül. Egy jó halászlé zsíros, hagymás és csípős. Ne engedjünk a kondér közelébe senkit, aki másképp gondolkodik.

 • cikk kép
  Tökgyalut adott egy különleges gépért - Tóth Józsefet főleg a kétemberes motorfűrészek érdeklik

  Szombathely - Különleges, háborúban használt szerkezet is van Tóth József tokorcsi magángyűjtő 236 darabos gyűjteményében, amelyből néhányat „élőben” is bemutatott szerdán este a Savaria Múzeumban a Vasi Múzeumbarát Egylet rendezvényén. A többit vetített képeken láthattuk a kalandos beszerzések emlékeivel együtt.

 • Gamer egerek - Gyors és pontos

  A számítógépes játékok kedvelőinek a legfontosabb eszközük az egér. Ma már széles a paletta a gamer egereknél is.

 • cikk kép

  A trópusi pókok hálójában

  Dr. Szűts Tamás már gyerekként is tudta, hogy kutató lesz

  Szombathely - Dr. Szűts Tamás már hatéves korában tudta, hogy fehérköpenyes kutató lesz. Semmi nem tántorította el ettől az elhatározástól, a szombathelyi egyetem adjunktusa azóta több új pókfajt is felfedezett.

 • cikk kép
  Füstös ízkavalkád - Tippek és tanácsok a szabad tűzön főzéshez, sütéshez

  Bár a konyhai főzés általában az asszonyok kiváltsága, abban megegyezhetünk, hogy szabad tűzön leginkább a férfiak jeleskednek. Ez a kiváltság a hagyományos paraszti életmódban gyökerezik.

 • cikk kép
  Sásdi Zsolt operatőr filmjét a Szombathelyen is bemutatják

  Szombathely - Sásdi Zsoltról többször írtunk már. A szombathelyi születésű férfi búvárként több tévécsatornának készített már filmeket, felvételeket a víz alatti világról. Ezeket az élményeket most a szombathelyieknek is elhozza, filmje, az Óceán óriásai nemsokára a moziban is látható lesz.

 • cikk kép
  Minek örül a nő Valentin-napon?

  Február 14 a szerelmesek napja. S ha eddig még nem vettünk semmit párunknak, akkor sem kell kétségbe esni.