Borosta

2015.01.14. 18:07

Kicikiztük az Aranyglóbuszon megforduló férfiakat

Mint a decens divat hazai védelmezője, kíméletlenül kicikizem az Aranyglóbuszon megforduló férfiakat.

Hol vannak már azok az idők, amikor a vörösszőnyeg csak a nőkről szólt. A férfiak az idei Golden Globe-on olyan divatdömpinget hoztak, hogy azt is elfelejtettem ki vitte haza az aranygömböt.

Jared Leto úgy öltözött fel, mint egy hajópincérnek öltözött pingvin, a legjobb hatás érdekében befonta a haját is és hogy semmi ne maradjon ki növesztett egy divatos szakállt. Alan Cumming úgy nézett ki testszínű öltönyében, mint egy halott flamingó sportcipőben. Benedict Cumberbatch-ot meghallgatás nélkül felvették volna 64-ben bármelyik zenekarhoz, de azon sem lepődtem volna meg, ha letépi ruháját és elrepül, erősen hajazott ugyanis Clark Kent-re. Kelly Rutherford pedig úgy nézett ki, mint egy informatikus a legénybúcsújának harmadik órájában, tekintetéből ítélve lehet, hogy nem is tévedtem nagyot. Colin Farrell pedig rám hasonlított, amikor tizennégy évesen még nem éreztem szükségét, hogy leborotváljam a bajszomat. Wes Anderson szokás szerint bohócnak öltözött, egy vélhetően osztrák kisvendéglőből elcsent asztalterítőhöz lila csokornyakkendőt vett fel. Ezek után a bársony öltöny nem is tűnt fel elsőre. Eddie Redmayne az egyetlen, aki nem úgy öltözött fel, mint egy megsértett porondmester. Valószínű megsejtette, hogy lesz egy útja a pódiumra és inkább biztosra ment. 

Golden Globe díjátadó 2015

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!