Borosta

2014.10.08. 17:46

Egyszerűen a ráncok ellen

Ha a férfiak konyhába kerülnek, akkor általában két dolog szokott előfordulni, vagy ők azok, akik mindent jobban tudnak, mint a nők, vagy ők azok, akiknek a főzés a vajas kenyér elkészítésében ki is merül.

Munkatársunktól

Azonban bármelyik csoportba tartoznak is általában azt gondolják, hogy az ételeket csak megenni lehet, pedig nem csupán a nők kiváltsága az arcpakolás. Ha meg szeretné előzni a ráncokat, akkor irány a konyha. Élesztőre lesz első körben szükség, (a hűtőben keressük), aztán jöhet egy evőkanál méz és két evőkanál tejszín. Miután összekevertük, biztosan nem akarjuk megkóstolni, de erre nincs is semmi szükség, kenjük fel az arcra és hagyjuk állni 20 percig. Két előnye is van, ha ezt a bőrápolási formát választjuk, egyrészt olcsó, másrészt garantáltan eltűnteti a ráncokat mivel az élesztő B-vitaminokban gazdag. Fontos az is, hogy a randi előtti estén tegyük fel a pakolást, ne utána.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!