Bük

2016.09.25. 19:55

Balatoni tájakon kirándultak

Tapolca, Szigliget - A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár dolgozói jól megérdemelt, egynapos kirándulásra utaztak.

Vadas Krisztina

Pénteken a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár kollégái a Balatonpart felé vették az irányt. Kivételesen nem mások, hanem a maguk szórakoztatására szerveztek programot.

Tóth Tamás intézményvezető készített egy közös szelfit a kiránduló csapattal. Talpuk alatt Varjas Judit street art-műve látható Fotó: Tóth Tamás

- Ez a szokásos, éves utazásunk, ahol kicsit kikapcsolódunk, pihenünk a nyári nagyrendezvények után - tudtuk meg Tóth Tamás intézményvezetőtől. Idén Tapolca és Szigliget volt az úti cél.

- Elsőként Tapolcára érkeztünk, ahol meglátogattunk egy itteni ékszerészt, Varjas Juditot, aki üvegből készít ékszereket. Ám most egy más területen jeleskedik, a város megbízásából egy kültéri, street art-os projekten dolgozik - mesélte Tóth Tamás. A tapolcai kalandok után továbbhaladtak: Szigligetre vezetett az útjuk, ahol a várból csodálták meg az őszi, balatoni tájat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!