Bük

2017.07.10. 19:08

Megújul a büki sportcsarnok

Fűtés-korszerűsítés és esztétikai felújítás is zajlik a nyári szünetben a büki sportcsarnokban. A következő tanévben már megújult környezetben sportolhatnak a gyerekek.

Vadas Krisztina

1995-ben épült meg a büki sportcsarnok. Akkor a fűtésrendszert összetett módon oldották meg – a mellette lévő iskola kazánjából, távvezetékeken át érkezett a meleg a csarnokba. Eddig kisebb-nagyobb felújításokon már átesett a rendszer, most azonban teljesen megújul. A nyári szünetben kiépül az önálló fűtés: két kondenzációs kazánt szerelnek be, így saját maguk szabályozhatják majd a meleget a helyiségben. A modernizálás előrelépést jelent a melegvíz- ellátásban is: több embernek jut majd. A költségeket az önkormányzat állja, július 31-éig kell befejezni a szakembereknek a munkálatokat. Emellett kisebb felújításokat is végeznek: kicserélik a térelválasztó függönyt, rekonstruálják a kosárlabdapalánkokat és felcsiszolják a parkettát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!