• cikk kép
  Huszonötödik alkalommal rendezték meg a Hopplá Fesztivált

  Szentgotthárd - Idén 25. alkalommal rendezte meg a Hopplá Fesztivált a Pannon Kapu Kulturális Egyesület a várkerti szabadtéri színpadon. Kétnapos rendezvényre várták a közönséget, mely során valamennyi korosztály megtalálhatta a számára kedvező programot.

 • cikk kép

  Kikapcsolódást kínálnak

  A hét végén a RockPart fesztiválon lép fel a német Freedom Call

  Évekkel ezelőtt motorral jártam már a Balatonnál, s nagyon tetszett a környék. Ezért is várom, hogy végre a zenekarommal is felléphessek ott – mondja Chris Bay, a német Freedom Call zenekar gitáros-énekese.

 • cikk kép

  A Quimby sok embert lecsalogatott az ország legnagyobb kerti partijára

  AlteRába Fesztivál: A csoda idén sem maradt el

  Körmend - Ahogy az várható volt, a vasárnapi nap sikeredett a leghúzósabbra az AlteRába Fesztiválon. Köszönhető volt ez a zenekaroknak, hiszen jött a Pál Utcai Fiúk, a Kiscsillag és a Quimby is.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében július 21-től

  Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények július 21-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Fezen: nagy, de családias

  Hamarosan eléri a felnőttkort a fesztivál. A 18. Fezent rendezik július 30-a és augusztus 2-a között a MÁV pályán.

 • cikk kép
  Minden korábbinál erősebb a kínálat az AlteRába fesztiválon

  Szerdán kezdődik, s vasárnapig tart a nyugat-magyarországi régió egyik legfontosabb zenei rendezvénye, az idén már kisjubileumot ünneplő AlteRába fesztivál. Az ötnapos program során több mint harminc előadó lép fel a Rába Sport- és Szabadidőközpontban.

 • cikk kép
  Nézettségi rekord az idei Volton

  Meghaladta a 120 ezer főt az idei Volt látogatóinak száma, ezzel minden korábbi rekordot sikerült megdöntenie a fesztiválnak. Kedd estétől hétfő hajnalig harminc világsztár, s mintegy másfélszáz hazai előadó lépett fel a Lővér kemping színpadjain.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében július 7-től

  Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények július 7-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Volt Fesztivál: Megdőlt a nézettségi rekord

  Az elmúlt év legjobb zenekarának megválasztott Arctic Monkeys koncertjével vasárnap este véget ért az idei Volt fesztivál nagyszínpadán a koncertek sora.

 • cikk kép
  Balaton Sound - Szerdától Zamárdiban elektronikus zenei fesztivál

  David Guetta, Wiz Khalifa, Armin van Buuren, Alesso, Martin Solveig, Sven Väth, Steve Angello vagy Roni Size & MC Dynamite is fellép a szerdán Zamárdiban kezdődő MasterCard Balaton Sound fesztiválon.

 • cikk kép
  Aki jól akarja érezni magát a Volton, az megtalálja a módját

  Az élet kora délután indul be, s hajnalig tart Sopronban. Hangosan dübörgő zene, haveri társaság. Ez a Volt, a legnagyobb vidéki zenei rendezvény Magyarországon. Kedd óta tart az őrület, ami fiatalok tízezreinek nyújtja a fesztiválozás élményét. A legnagyobb tömeget természetesen a hét végére várják a szervezők.

 • cikk kép
  Kállay-Saunders András az örök szerelemről dalol

  Kállay-Saunders András legújabb dalát egy tiniszerelem ihlette, most felnőtt fejjel átdolgozta a korábban megírt szöveget, így szól most az örök szerelemről a Juliet.