Bulivan

2017.03.30. 17:01

Egy brit punk-rock legenda, a The Exploited érkezik

Petesháza - A legismertebb szlovén zenekar, a Laibach mellett a punk-rock műfajának brit legendája, a The Exploited lesz a legfontosabb fellépője annak a rendezvénynek, amely idén először jelenik meg az európai fesztiváltérképen.

Gyuricza Ferenc

A Petroleum Beat ráadásul elérhető közelségbe hozza a világsztárokat, hiszen a kétnapos eseménynek egy muravidéki település, a Lendva melletti Petesháza salakmotoros stadionja ad helyet. Május 26-27-én számos magyar előadó - köztük a Pokolgép, a Rudán Joe Band, a Hellfreaks, a Cadaveres és az Arkhé - ad koncertet, de a második nap levezető programjáról is egy ismerős produkció, az Anima Sound System DJ csapata gondoskodik.

The Exploited

Mellettük olyan ismert szlovén és horvát közreműködők teszik teljessé a rendezvényt, mint a harminc éve működő, tíz stúdióalbumot jegyző Let3, a partizán hardcore műfaját kiötlő, Magyarországon is több alkalommal bemutatkozott Odpisani vagy a szintén punk-rocker Pankrti, amelynek létrejöttét éppen a The Exploited inspirálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!