Bulvár

2011.03.08. 15:08

Ha lemaradt, nézze meg: csokitojás csapódott be a Március 15. téren

Látott már gigászi csokitojást srapnelként felrobbanni a város közepén? Most megnézheti, mi történne, ha több mázsa töltött csokoládé érkezne a Március 15. térre - egy kis médiahack, mert már unjuk, hogy ha szárazon kell beszámolni egy jobb marketingakcióról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Különös akció helyszíne volt kedden a szombathelyi Március 15. tér körforgalma: nagyszabású marketingakció keretében előbb leálíltották a forgalmat - nehogy valaki megsérüljön - majd pedig egy gigászi méretű  csokitojás zúgott alá az égből, a nem hivatalos beszámolók alapján. Meg nem erősített hírek szerint  az SZTK-tetején elhelyezett szerkezetből (de az is lehet, hogy máshonnét) érkezett, a szervező cég két napig telepítette a kilövőállást a legnagyobb titokban, mert nem szerették volna, ha a megyeszékhely szemfüles riporterei valamit is megneszelnek.

Egyes beszámolók szerint több mázsányi csokoládé borította el a gondosan lefóliázott helyszínt, az érdeklődők és a járókelők fejenként körülbelül nyolc kilónyit vihettek magukkal az erre a célra osztogatott reklámtáskákban, de a helyszínen is lehetett szabadon fogyasztani.

Az eseményre több európai várost is kiválasztottak, így hasonló jelenetek játszódtak le Düsseldorfban, Nyitrán, Kolozsváron és Zágrábban, valamint Bariban, mindenütt frekventált helyeken - a nagy édes bummot mindenütt videós stábok rögzítették, úgy hírlik, klip készül egy új termék bevezetőjéhez, amelynek részletei már fel is kerültek a netre..

Aki lemaradt és többet szeretne tudni, mivel hiszi is, meg nem is az egészet, ezen az oldalon talál információkat, koordinátákat és leírást, továbbá hozzánk hasonlóan elszórakozhat a húsvéti marketingeszközzel üres perceiben..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!