• cikk kép
  Ön még emlékszik a csepregi jégkrémgyárra?

  Csepreg - Magyarország teljesítményre, nagyságra második jégkrémgyára készült el a múlt év végére Csepregen, és mára „pörgött föl” igazán: az év eddig eltelt hónapjaiban ezer tonna pálcikás, poharas és családi jégkrémet gyártottak - írta a Vas Népe 1986 májusában.

 • cikk kép
  Rendnek lenni kell

  Magamat rendszerető embernek ismertem meg. Nem csak azért, mert időt, energiát takarítok meg azzal, ha minden élére van állítva, hanem azért is, mert a szememnek ez a látvány a kedves.

 • cikk kép
  Bennfentes - Pincétől padlásig

  Mindent meg kell örökíteni, ez a törvény. Az Őrségben állomásozó békebeli ekhós szekeret, a nyiladozó szombathelyi underground fesztivált, a koncerteket és színházi előadásokat – és persze a kiállításokat.

 • cikk kép
  Végre itt a Szépség és a szörnyeteg első hivatalos előzetese

  "Hol volt, hol nem volt. Régi nóta száll…” Valószínűleg a jövő év egyik legnagyobb durranása lesz Walt Disney klasszikusa, a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős mozifilmje. Bár jövő márciusig még várnunk kell, a készítők ma nyilvánosságra hoztak egy rövidke ízelítőt.

 • cikk kép
  Facebook-figyelő: nyárváró fotókkal tarolnak a vasi celebek

  Ismét szemezgettünk a vasi hírességek Facebook-oldalairól.

 • cikk kép
  Oroszlánt, zebrát és krokodilt is tartanak háziállatként a britek

  London - Oroszlánt, tigrist, krokodilt, csörgőkígyót és zebrát is tartanak legális házi kedvencként a britek - derült ki egy új felmérésből.

 • cikk kép
  Az Isis Big Band muzsikusai a 100 éve született Sinatra emlékére fújták

  Szombathely - Az Isis Big Band a 100 éve született Frank Sinatra emlékének szentelte A swing nagyjai című sorozatának 8. koncertjét a Bartók Teremben, ahol szokás szerint magasra hágott a hangulat az illatos májusi estén.

 • cikk kép
  De hisz lehet talán még - a hold ma oly kerek!

  Nem úgy van most, mint volt régen, nem az a nap süt az égen, nem az a nap, nem az a hold. De: az. Ez benne a legszebb és legborzongatóbb.

 • cikk kép
  Britney Spears felrobbantotta az internetet: irtó szexi show-t nyomott a Billboard-on

  Vasárnap éjjel tartották a 2016-os Billboard Music Awards-ot, ahol a poplegenda, Britney Spears is fellépett. Előadása a fülledt erotikától sem volt mentes.

 • cikk kép
  "Kicsit túlteng a kolbász a szigeten" – a meztelen szigetlakók legütősebb beszólásai

  A most futó magyar, meztelen valóságshow szereplői nemcsak randiguruk, hanem valódi nyelvújítók is. Az Ádám és Éva csapata a nyelvi villantásokban éppúgy jeleskedik mint a testiekben, íme néhány a „best of beszólásokból”.

 • cikk kép
  TRENDELŐ: Tesi, matek, Minecraft

  Miközben viták kereszttüzében és „átalakítás alatt” tábláktól tűzdelten áll a hazai oktatásügy, egy igen követendő, végül is pénz nélkül is megvalósítható ötlettel találkoztam a neves brit napilap, a The Guardian hasábjain. A cikk egy tanárról és osztályáról szólt, akik a megszokott tanrend mellett egy rendkívül korszerű módszert alkalmaztak a nebulók ismereteinek elmélyítésére.

 • cikk kép
  Nézd, ki van itt! - Az Adolf Hitlerek köztünk vannak

  Adolf Hitlert mindenki ismeri egy bizonyos kor fölött. Bő 70 évvel a halála után is roppant ellentmondásos személynek számít, akinek a befolyása és hatása a történelemre megkérdőjelezhetetlen. A Timur Vermes könyve alapján készült film azzal a gondolattal játszik el, hogy mi lenne, ha az egykori náci diktátor a mai világban élne.

 • cikk kép
  Először találtak üstökösöket egy Naphoz hasonló csillag körül

  Cambridge - Először talált bizonyítékot egy nemzetközi kutatócsoport arra, hogy egy Naphoz hasonló csillag körül üstökösök keringenek, a felfedezés lehetővé teszi a mi naprendszerünk "gyerekkori" történetének tanulmányozását - olvasható a Cambridge-i Egyetem honlapján.

 • cikk kép
  Órákig küzdött egy ausztrál férfi a rátámadó krokodilokkal

  Sydney - Órákig küzdött a krokodilokkal egy 73 éves ausztrál férfi, aki barátjával rákászni indult egy Darwintól negyven kilométerre húzódó mocsaras folyószakaszon. Őt megmentették, de társa a vízbe fulladt - jelentette az ausztrál média.

 • cikk kép
  Bennfentes - Kinn a vízből, benn a vízben

  Esővel jött a május (jó, jó: aranyat ér), bár a sárvári éjszakai fürdőzők direkt arra játszottak, hogy jól benne legyenek a vízben.

Magazinok