Bulvár

2017.08.02. 19:40

Vasi bulvár - Így készül Mira Sabo új könyve a hőségben

Király Gábor mínusz 157 Celsius-fokon pihenteti izmait edzés után

Vas Népe

MÓKA A vaskeresztesi gyermekhorgásztáborban minden nap csupa móka, kacagás. Az egy hét alatt rengeteget pecáznak, de nemcsak a partról nézik a vizet, lubickolnak is benne. Az egyik kirándulás alkalmával az osztrák burgi tóban mártóztak meg.

VÉDELEM A hőségben a szombathelyi Fő téren is segítették az embereket: vízcsapokat és párakaput helyeztek ki, hogy felfrissíthessék magukat a járókelők. Dr. Puskás Tivadar polgármester és dr. Kohuth Viktor, a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója sem bírták sokáig a forróságot, gyorsan ledobták zakóikat – ilyenkor senki sem veti meg őket azért, hogy eltérnek a formalitástól. A párakapu alatt néhányszor ők is átsétáltak, hogy a tikkasztó hőségben kicsit lehűljenek.

REGÉNY A szombathelyi írónő, Mira Sabo rendületlenül dolgozik a Birtoklás trilógia harmadik kötetén. Mostanában azonban nem a megszokott kávézójában szaporítja a sorokat, hanem a Csónakázótó pihenőágyain. A relaxáló környezet mindeddig jó hatással volt rá, hogy tisztázza gondolatait, ám most már kicsit fel kellene pörögnie a barátokkal, kellenek az élmények, hogy inspirációt gyűjthessen– írja közösségi oldalán.

SPORT Király Gábor, a Haladás kapusa nem bízza a véletlenre az edzés utáni regenerálódást: izmait mínusz 157 Celsius-fokon pihenteti, hogy gyorsabban helyrejöjjenek.

MESÉS Bartha Irén fotóit rendszeresen publikálják A mi Rábánk és a környező természet elnevezésű Facebook-csoportban. Nem csoda: mindig nagyszerű felvételeket készít a dél-vasi tájakról. Most a Hársas-tavat kapta lencsevégre egy nyárestén, a lenyugvó nap fényeiben játszva.

LIFESTYLE Aryee Claudia Tücsi imádja a Balatont, ez nem is kérdés. Most azonban egy újabb gyönyörű helyet fedezett fel magának Balatonfüreden – meg kell hagyni, maga is beleillik az összképbe.

ELEGANCIA Ahogy az elmúlt években, úgy idén is felkérte Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere az Anna-bál szakmai zsűritagjának a jákfai szépséget, Kocsis Korinnát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!