Bulvár

2014.11.27. 18:25

A hazai sztárok és a gyerekek is szeretik a Madagaszkárból kinőtt figurákat

Mozivásznon debütáltak mindenki kedvenc pingvinjei! Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény szuperkémeknek állnak a Madagaszkár pingvinjei mozifilmben.

Wolf Kati, Ada, Harsányi Levente, Oláh Gergő, Abaházi Csaba, Ganxsta Zolee, Győrfi Pál és Czutor Zoli gyermekeikkel nézték meg a filmet, de eljött a pingvinrajongó Palvin Barbi, RandomMarci és Debreczeni Zita is.

Palvin Barbara függőnek vallja magát: a Madagaszkár pingvinjei az egyik kedvenc rajzfilmje. Fotó: Red Lemon

Ki látott már tojásból előbújó titkosügynököket? A Madagaszkár Pingvinjei vadonatúj filmjükben felforgatják a nemzetközi kémvilágot. A bátor madaraknak egy rendkívüli kaland során a pingvintársadalom ellen törő óriáspolip, Dr. Octavius gonosz tervét kell megakadályozniuk. Magyarország legnépszerűbb gyerekcsatornája, a Nickelodeon vidám közös mozizásra hívta hazánk sztárjait, akik között rengetegen rajonganak a szerethető pingvinekért. Wolf Kati férjével és két lányával érkezett a film premier előtti vetítésére. „Nagyon szeretjük a meséket, a gyerekek otthon gyakran énekelnek rajzfilmslágereket, sőt szívesen táncra is perdülnek. Izgatottan várták a pingvinek kalandjait feldolgozó egész estés filmet, különösen a nagyobb lányom, Janka, aki rajong az állatokért" – mesélte az énekesnő. „Mallorcán egyszer láttunk olyan pingvineket, akik a melegebb éghajlatot kedvelik, furcsa volt, hogy ezek a kis állatok nem a hidegben élnek.

A kedves kis kémek kalandjaira nemcsak a kisgyerekes sztárok voltak kíváncsiak, Palvin Barbi, a Viva műsorvezetője, RandomMarci, Debreczeni Zita és Marenec Fruzsi is megtekintették a filmet, előtte pedig Kowalskiékkal fotózkodtak az embernagyságú plakátok előtt. Palvin Barbi elárulta, hogy rajong az animációs sorozatért.

„A Madagaszkár Pingvinjei az egyik kedvenc rajzfilmem, sosem fogom megunni őket. Imádom a benne szereplő karaktereket, mind-mind szeretnivaló személyiségek. A vicces pingvinek közül különféle tárgyakat állandóan felköpködő Ricó áll legközelebb a szívemhez, érte egyenesen odavagyok. A Nickelodeon sorozatának első részét apukámmal láttam, sőt, elárulom, hogy függő vagyok: mielőtt elindultam a moziba, ma délután is az ő kalandjaikat néztem"– mondta nevetve Barbi. „Az otthoni szobámban ki-emelt helyen tartom a plüss Julien királyomat, amit karácsonyra kaptam néhány éve" – mesélte a gyönyörű szupermodell, aki SpongyaBobért is rajong.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!