Bulvár

2015.09.30. 16:26

A sorozat mellé várható egy Trónok harca-film is

Nagyon régóta pletykálják már, hogy az HBO erősen gondolkozik egy rendes nagyjátékfilmen a Trónok harcával kapcsolatban.

Most maga George R.R. Martin vallotta be a Daily Starnak, hogy tényleg készül majd egy film is, de abban már biztosan nem vesz részt rengeteg teendője, többek között A tűz és jég dala utolsó két kötetének befejezése miatt. Ennél többet egyelőre nem lehet tudni, de már az is hírértékű, hogy az eddig csak pletykált Trónok harca-mozi tényleg zöld lámpát kapott az író szerint.

Azért nagyon nem kell még belelkesedni, mert legalább három évad még hátra van a szériából, vagyis 2018-ig nem valószínű a bemutató. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy az HBO egy népszerű sorozatából filmet csinál, ez történt a Szex és New Yorkkal és a Törtetőkkel is.

Martin nyilatkozatát azért sem szabad még készpénznek venni, mert hiába pletykálnak már régóta egy lehetséges filmről, legutoljára már arról szóltak a hírek, hogy előzménysorozat készülhet, méghozzá lehet Martin egyik kevésbé ismert regényéből. A kettő egyébként nem feltétlenül üti egymást, előzménysorozatot akkor is lehet csinálni, ha esetleg az HBO ragaszkodik a most futó széria filmes lezárásához. De ez még mindig spekuláció, amihez a szószátyár Martin megint adott egy jó adag muníciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!