Bulvár

2017.04.27. 08:01

A szerelő törte össze Pars Krisztián Audiját? (Frissítve)

Összetörték Pars Krisztián autóját. Az ismert sportoló a Facebookon kér segítséget a tettes megtalálásához.

Budai Dávid

„Keresem L. Dávidot és társait, akik ittasan és kábítószeresen a mai nap folyamán összetörték a szerelésre nála hagyott autómat! Aki bármit tud a tartózkodásáról, kérem, privátban jelezze! Minden megosztást köszönök!” – írta ki alig több mint két órával ezelőtt a Facebook-oldalára Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető.

Mivel a bejegyzést már csaknem félezren megosztották, valószínűleg hamar elő is kerül a bűnös.

Frissítés:

Fidelitas: Jobbik-közeli ámokfutó?

A Fidelitas Szombathelyi Szervezete közleményt juttatott el a szerkesztőséghez, amelyben azt írja: mélyen együtt érez Pars Krisztiánnal, egyúttal kéri a rendvédelmi szerveket, hogy mielőbb fogják el az elkövetőket! A szervezet viszont úgy gondolja, hogy az elkövetőnek közük lehet a Jobbikhoz: Facebook- ismerősei között több jobbikos politikus is szerepel, többek között Bana Tibor, a párt Vas megyei elnöke, Balassa Péter városi képviselő és Varga Dániel, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke is. Kedveli a vidéki Jobbik-szervezeteket és politikusaikat is. „Felszólítjuk a Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas megyei elnökét, Bana Tibort, hogy nyilatkozzon arról, tagja-e a szervezetnek a károkozással, ittas vezetéssel és kábítószerrel történő visszaéléssel vádolt L. Dávid?", írja a Fidelitas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!