Bulvár

2016.10.25. 13:09

A szóvivő babázni fog - Egyed László folytatja Balogh Nikoletta munkáját a vasi katasztrófavédőknél

November 1-jétől új sajtószóvivője lesz a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, a feladatot addig ellátó Balogh Nikoletta tűzoltó főhadnagy ugyanis anyai örömök elé néz.

Nagy Ildikó

Utódját kedden mutatta be a sajtó képviselőinek Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes, megyei igazgató. Mint megtudtuk, a szót Egyed László viszi tovább a vasi katasztrófavédőknél. Az újdonsült Jurisich-díjas tűzoltó alezredes a szombathelyi kirendeltség tűzoltósági felügyelői feladatait hagyja hátra az új kihívás kedvéért.

Balogh Nikoletta a PLT két szakácskönyvével

Balogh Nikoletta és tűzoltó párja, Szuhogyi Szabolcs 2017 januárjára várják gyermekük érkezését. Azt már tudják, hogy kisfiú lesz, aki valószínűleg a Zalán nevet kapja majd.

A Vas Népe szerkesztősége a PLT szakácskönyvsorozatának két kötetével, a Gyermekételek könyvével és a Villámételek könyvével köszönte meg Balogh Nikoletta eddigi munkáját: úgy gondoljuk, mindegyiknek nagy hasznát veszi majd az újdonsült anyuka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!