Bulvár

2009.08.23. 16:49

Anastacia a mellrák ellen kampányol Oroszlán Szonjával és Dobó Katával

Budapest - Két magyar színésznővel fog össze a mellrák elleni védekezés népszerűsítése érdekében a hamarosan Budapesten is koncertező Anastacia.

zaol.hu

A szeptember 6-án hazánkban fellépő világsztár Dobó Katával és Oroszlán Szonjával karöltve az Egészség Hídja Összefogás Egyesület munkáját kívánja segíteni. Az énekesnő többek között hozzájárult ahhoz, hogy koncertjén a karitatív szervezet önkéntesei tájékoztató füzeteket adjanak át a látogatóknak, illetve augusztus végén Magyarország legnagyobb aukciós portálján elindít egy jótékonysági árverést is, melynek teljes bevételét az Egészség Hídja egyesület kapja. 


Anastacia szeptember 6-án lép fel hazánkban

Anastacia 2004-ben, énekesi karrierje csúcspontján szembesült azzal, hogy kezdeti stádiumban lévő mellrákja van. A betegségből műtéttel, illetve egy hat hetes sugárkezeléssel sikerül kigyógyítani, de az énekesnő ezt követően alapvető értékrendbeli változáson ment át. Belátta, hogy az élet nem csupán munkából áll, így teret engedett érzékeny, nőiesebb énjének, több időt fordít magánéletére, mellette pedig élharcosa lett a mellrák elleni szűrővizsgálatok népszerűsítésének. 


Információ: Gyuricza Ferenc

Fotó: archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!