• cikk kép
  Az Iszlám Állam miatt támadják a szombathelyi zenekart!

  Kikezdték a húsz éve működő szombathelyi zenekar nevét a Facebookon. Az együttes azonban kitart az Isis név mellett.

 • cikk kép
  Néha meg kell csípnem magam, hogy ébren vagyok-e - Korponay Zsófinak bejött Budapest

  Korponay Zsófit mindenki kultúraszerető ember ismeri Szombathelyen. Fiatal kora ellenére több darabban is szerepelt a Weöres Sándor Színházban, elvégezte a jazzkonzit ének szakon. Kiválóan énekel, jól mozog a színpadon. Ennek ellenére nem volt itt boldog. Nem tudott kiteljesedni, de főleg nem látta biztosítottnak jövőjét. Úgy döntött, a fővárosba költözik. A kezdeti nehézség után ráragyogott a szerencse: főszerepet kapott a József Attila Színház egy darabjában, az Angyalföldi balladában.

 • cikk kép
  Márton határok nélkül

  Az ősz Burgenlandban az ínyencek időszaka. Szeptembertől decemberig tart a Gans Burgenland sorozat, amely a libaétkeket helyezi a középpontba. Márton nap tájékán ehhez kapcsolódik a Martiniloben borfesztivál. A két programban Burgenland szerte gasztronómia események sorát rendezik.

 • cikk kép
  A sziget, ahol sosem volt háború

  Úgy mondják, a földgolyónak egyetlen apró szigete van csupán, ahol sosem volt háború, ahol az embereknek soha nem jutott eszükbe, hogy fegyvert fogjanak. Életük olyannyira békés és kiegyensúlyozott, hogy az európai ember el sem hiszi, hogy ilyen létezhet. Pedig létezik, Indonézia egyik szigetén, Balin. Ide utazhattunk el gondolatban dr. Puskás János segítségével.

 • cikk kép
  Kóstolta már az angyalok ajándékát? - Mutatjuk, mi mindenre jó a csipkebogyó

  Az angyalok ajándékának tartják a rózsaféléket szépségük, tulajdonságaik miatt. A rózsafélék családjának kiemelkedő faja a szerény külsejű, de annál jelentősebb tulajdonságokkal bíró gyepűrózsa, ismertebb nevein csipkerózsa vagy vadrózsa.

 • cikk kép
  Kabos László így poénkodott majdnem negyven éve a városiassá vált Sárvárról (videó)

  Vas megyei gyerek vagyok… - így indul az a felvétel a videomegosztó portálon, amelyet feltöltése óta 374 ezren néztek meg. Egy csaknem negyvenéves, mai szóval stand-up előadásról van szó, amelyben több generáció fura kis kedvence, Kabos László viccel az akkori állapotokról és saját gyermekkoráról.

 • cikk kép
  Nem vagy többé ártatlan: Alkonyat, ahogy a celli "kilences" tetejéről látszik

  Celldömölk – A „kilences” - vagy egyszerűen csak kilencemeletes – a város jellegzetes épülete: ott magasodik az örökös huzatban a Dr. Géfin téren, ellenállva a szélnek. Közben odabiccent a két közeli templomtoronynak; lehet, hogy titokban el is beszélgetnek.

 • cikk kép
  Ágyút is vittek Tihanyba a kőszegiek

  Kőszeg - Először vettek részt a kőszegiek a Tihanyi Gardafesztiválon, de az ipartestület halászleve máris arany minősítést kapott.

 • cikk kép
  Apró öröm: Lagzi Lajcsi trombitálhat a börtönben

  Apró öröm érte a börtönben Galambos Lajost (54). A mulatósklasszisnak ugyan az utolsó reménye is füstbe ment, hogy családjával töltse az idei karácsonyt, azonban rabtársainak ünnepi hangulatot varázsolhat a rács mögé trombitájával, amit a törvénynek köszönhetően hamarosan megkaphat − írja a Blikk.

 • cikk kép
  Méretes kakik egy szombathelyi fán! - csodájára járnak

  Szombathely – Hároméves és ontja a termést: egy datolyaszilvafáról van szó, termését khakiként, kakiként is ismerjük. És lám: Szombathelyen is megterem a mediterrán gyümölcs!

 • cikk kép
  Így kívántak jó reggelt a felhők Szombathely felett

  Képeinken az látható, hogyan virradt meg csütörtökön Szombathely belvárosában: káprázatosak a színek!

 • cikk kép
  Eltávolíttatta a mellbimbóját a szombathelyi srác

  Ha szembejön veled az utcán, biztosan felismered. Nincs még egy olyan ember (legalábbis itt, Szombathelyen), mint ő.

 • cikk kép
  Denzel Washington kapja a Cecil B. DeMille-díjat a Golden Globe-gálán

  Denzel Washington amerikai filmsztár kapja a Cecil B. DeMille-díjat a 73. Golden Globe-gálán januárban.

 • cikk kép
  Hollywood Classics-hangversenyen járt a Bennfentes stábja

  A Bennfentes stábjának tagjai valódi filmcsillagként vonultak egészen a Bartók Terem bejáratáig. Csodálatos érzés volt a megvilágított téren olyan fogadtatásban részesülni, amilyen csak a legnagyobb sztároknak jár!

 • cikk kép

  folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Vas megyében november 16-tól

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 16-tól. Böngésszen, és válogasson!

Magazinok