Bulvár

2017.03.22. 13:25

Bárdosi Sanyi római császár lett - Videóval!

Egy római császár bőrébe bújt Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózónk egy filmforgatás erejéig.

A film a március 25-26-án Szombathelyen megrendezésre kerülő Birkózó Magyar Nagydíj, a Polyák Imre Emlékverseny és a március 28-tól április 2-ig, szintén Szombathelyen tartandó U23-as Európa-bajnokság népszerűsítéséhez készült.

A filmben a császár nagyon elcsodálkozik amikor egy képzett római katonát, akit Majoros Ármin Mózes, kétszeres rendőr Európa-bajnok alakít, egy birkózó, ifj. Losonczi Ottó simán elintéz. A filmben feltűnik még Németh Zsanett U23-as Európa-bajnok is.

A filmet a szombathelyi Történelmi Témaparkban, római kori díszletek között forgatták és a filmben a Savaria Legio Hagyományőrző Egyesület tagjai is szerepeltek. A forgatás 8 fokos hidegben zajlott, ami egy kicsit megnehezítette, de viccessé is tette a munkát.

“Azt gondoltam császárnak lenni jó, de ha a császárok ilyen hidegben ennyire lengén öltöznek, akkor nem akarok császár lenni. Egyébként sem bírom a hideget, én a nyári olimpiai játékokat szeretem, nem pedig a télit.” – mondta nevetve Bárdosi Sándor, aki a filmben látható bunyós és birkózó jelenetek ötletgazdája is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!