Bulvár

2017.06.19. 21:24

Bennfentes - Csupa élet!

Végre megérkezett a nyár, és a forró évszak elhozta a Prémium magazin legfrissebb lapszámát is.

Kovács Ágnes

Negyedévente megjelenő kiadványunk a jól ismert rovatokkal várja az olvasókat. A mai Bennfentes pedig a legérdekesebb témákból válogat. Zergi Borbála és Timár Gergely fotográfiái megmutatják nyilatkozóink valódi arcát.

Az interjúk közt vannak igazi sikersztorik és olyan történetek is, amelyek sokakat ösztönözhetnek változásra.

Dolguk van itthon!

HONVÁGY A magazin címlapján Bartók László előadóművész és Kalocsai Andrea televíziós műsorvezető látható. A házaspár régóta a fővárosban él, mégis ezer szállal kötődik Szombathelyhez. Interjúnkból kiderül, milyen terveik, céljai vannak a közeljövőre. Történetükből megtudhatjuk, milyen fontosak a családi kötelékek, a barátok, a jó kollégák. Sőt, kedvünkért kislányuk, Borcsa is kameránk elé állt.

Táncoló fekete lakkcipők

SZEREP A nők általában rajonganak a szép cipőkért. Németh Judit színésznő a legkedvesebb szerepeihez viselt lábbelikből válogatott olvasóinknak. A művésznő kedvünkért előhozatta a ruhatárból Bagira, Aldonsa és Natália jelmezeit. Megmutatta, hogyan viselkedik egy vérbeli színésznő a kamerák előtt. Bagiraként lapos, bőrtalpú bakancsot viselt, Aldonsa kényelmes fűzős modellben hódította meg Don Quijote szívét. Egy igazi díva vörös lakkcipőben lejt, a Padlás nagymamája viszont mamuszban gyúrja a szilvás gombócot. A színésznő viszont a természetesség híve. Haját szabadon leengedve hagyja, a hétköznapokon nem visel sminket, és gyakran tornacipőben szalad a dolgai után. Imádja a szép, elegáns lábbelit is.

A légiók parancsnoka

EGYETEM A közel négyszáz éves Eötvös Loránd Tudományegyetem kampuszán találkoztunk prof. dr. Borhy László rektorral. Az ókortörténész-régész professzor hosszan beszélt riporterünknek arról, hogyan kívánja megújítani a szombathelyi felsőoktatást. De nem csak oktatási ügyekről volt szó, hiszen az augusztusban hivatalba lépő rektor szombathelyi születésű, így elkerülhetetlen volt, hogy az iskolás évekről is beszéljünk. Kiderült, Borhy László a jelenlegi megbízatással harmincezer hallgató sorsáért felel. Az annyi, mintha hat légió parancsnoka volna.

Az iskolának meg kell újulnia!

MÉLYLÉGZÉS Az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium meghívására érkezett a városba Vekerdy Tamás pszichológus. A szakembert magazinunk arról faggatta, hogyan kellene megújulnia az iskolai oktatás rendszerének. Vekerdy Tamás határozottan érvelt amellett, hogy a gyerekek kritikai hozzáállását és kreativitását kellene fejleszteni. Példákat hozott a finn iskolarendszerből, és arra kérte a szülőket, engedjék el a megfelelési kényszert, adjanak szabadidőt a kicsiknek.

A jó forgatókönyvet az élet írja

MEGÚSZHATATLAN A Prémium-est vendége volt Jakupcsek Gabriella televíziós műsorvezető, aki új könyvét is magával hozta. Interjúnkból kiderül, milyen feladatok várnak rá a közeljövőben. A műsorvezető a női szerepvállalásról, a szülői felelősségről is nyíltan beszélt. Úgy véli, manapság nehezebb gyereket nevelni, mint korábban. A digitális kultúra, az egyre növekvő munkaerő-piaci elvárások ugyanis számos nehézség elé állítják a felnövekvő generációkat.

A muzsika hangja

KRISNA Balázs Gergely hegedűművésszel nemcsak zenéről beszélgettünk. A fiatal muzsikus hosszú évekkel ezelőtt vált Krisna-tudatúvá. Nem fogyaszt húst, nem iszik alkoholt, de még fekete teát és kávét sem. Úgy véli, a benne lakozó Istent tiszteli meg ezzel az egészséges szemlélettel. Hogy milyen az élet a budapesti bentlakásos szálláshelyen, az ásrámban, és hogy miként mantrázik egy szerzetes, kiderül, ha elolvassák írásunkat.

A szép haj a nő igazi ékszere

FRIZURA Nemzetközi verseny díjait hozták el tavaly a kőszegi Tóth Szalon fodrászai. Tóth Katalin, Márk és Szandra családi vállalkozást működtet. A többi között az év legjobb hajszínét is ők álmodták meg. A halvány rózsaszín frizuráról készült fotókat megnézhetik az olvasók a nyári lapszámban. Interjúnkból pedig kiderül, melyek a legfrissebb vágási technikák, mit jelent a tigrisszem melír és hogyan emelhetjük ki előnyös arcvonásainkat egy jól elsajátított szárítási technikával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!