Bulvár

2016.11.28. 18:50

Bennfentes- Emlék-varázs

Folyton játszik velünk a világ. Az egyik pillanatban sűrű hó esik, a másikban (de szó szerint a másikban) hétágra süt a nap, kék az ég. Nem tehetünk mást, belemegyünk a játékba. Ámulunk, csodálkozunk, gyönyörködünk.

Ölbei Lívia

És igyekszünk megőrizni a legszebb pillanatokat, érintéseket. Itt egy angyal, ott egy (tűz)táncos, itt egy puha takaró, ott egy nevető kisgyerek. Égszínkék, tűzpiros, emlék és varázslat. Néha megáll az idő.

Textilhez karcos hang

Színfoltos- Zsoldos Báró Zoltán karcos hangja jól kiegészítette az oladi patchwork bemutató puhaságát. Elvégre így kerek a világ, az ellentétek teremtik meg az egyensúlyt. A zene már nem szól, de a Folt-Mix jubileumi kiállítása még várja a látogatókat

Idánál színes a világ

Kultúrsziget- Új kultúrsziget Szombathelyen! Az Ida Stúdióban otthonosan-kellemesen érezheti magát minden látogató. A stúdió Markovics Ágota (felvételünkön) különleges kötetének bemutatójával tette le névjegyét: akvarellek pont annyi formában és színben, amilyen változatos a világ.

 

Utolsó simítások és irány a parkett

Felkészülés- Nem könnyű a versenytáncosok élete. Urbán Lilla testvérével, Urbán Istvánnal alkot egy párt a parketten. Az öltözőjük is közös, együtt készülnek a nagy pillanatra. Szombaton, a Lorigo Isis Dance Open versenyen a junior standard kategóriában indultak, el is vitték a pálmát. Persze ehhez tökéletes felkészültség kell, amely nem csak az edzésekből, a koreográfia tudásából áll. A kinézet éppen annyira fontos: pár perccel a kezdés előtt még belefért egy utolsó igazítás

Ámulat és kíváncsiság

Angyali- Az igazi, mély rácsodálkozásra csak a kisgyerek képes - és a jó színész. Íme: Alberti Zsófi és kisfia, Endrődy Mihály a Weöres Sándor Színház csodákkal megtűzdelt tárlatnyitóján

Versenyzés: a siker édes pillanata

Öröm-A szombati Lorigo Isis Dance Open táncversenyen a szombathelyi Lorigo TSE színeiben indult Gombkötő Balázs és Laskovics Petra. A parketten tündököltek, tökéletes összhangban voltak egymással. Ezt a zsűri is meglátta, és díjazta felkészültségüket: a felnőtt-ifjúsági tíztánc-ranglistaverseny ezüstérmét nyerték el. Fotósunk pedig megörökítette a siker örömteli, édes pillanatát

Távolságot, mint üveggolyót

Tűz-Egy angyal transzformációja címmel nyílt kiállítás a tragikusan fiatalon elhunyt képzőművész és világhírű tűztáncos, Farkas Linda munkáiból, Gora Krisztián tűzzsonglőr varázslatos megnyitójával: „...A távolságot, mint üveggolyót, megkapod...”

 

Kell a romantika!

Szimfonikus- Romantikus estét tartott a Savaria Szimfonikus Zenekar: Smetana, Glass és Dvorak műveit Georg Kugi vezényelte a Bartók Teremben. Kell a romantika!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!