Bulvár

2009.09.14. 08:11

Beyonce nyerte a legjobb zenei klip MTV-díját (videóval)

New York - Beyonce kapta az év legjobb zenés videójáért járó díjat a Music Television vasárnap esti New York-i gáláján, amely tisztelettel adózott a közelmúltban elhunyt Michael Jackson emlékének.

MTI

Az énekesnő a Single Ladies című klipjével aratott sikert. Kanye West rapper nem is tudta magába fojtani véleményét, amikor a legjobb női előadó klipjének díját a 19 éves Taylor Swiftnek nyújtották át. A színpadra pattant, kiragadta a hálálkodó country-énekes kezéből a mikrofont, és belekiabálta, hogy bár örül Swift sikerének, "Beyoncéé minden idők egyik legjobb videóklipje".
    
A fiatal énekesnő sokkját később a történteken szintén alaposan meglepődött Beyonce oldotta, amikor saját díja átvételekor ismét színpadra szólította kolléganőjét, hogy alkalmat adjon neki  köszönőbeszéde befejezésére.
    
West honlapján kért elnézést viselkedésért "Swifttől, rajongóitól és anyukájától".
    
A zenei kábeltévé díjátadó ceremóniája a Michael Jacksonra emlékezés jegyében telt. A show megnyitóján Madonna méltatta az 50 esztendős korában gyógyszer-túladagolás következtében elhunyt sztárt. Olyan kivételes, eredeti tehetségnek nevezte, amilyen sohasem születik többé. "Ő volt a király" - mondta Madonna.

Nézze meg Beyonce Single Ladies dalának klipjét!


    
A műsor során több Jackson-dalt is előadtak a színpadon, Michael húga, Janet Jackson közös dalukat, a Screamet táncolta el. A csatorna a Jackson utolsó próbáiról készülő This Is It dokumentumfilm trailerét is levetítette.
    
Az est díjazottai között szerepelt még Lady Gaga, aki a legjobb újonc elismerését kapta a Poker Face című klipért. A legjobb férfi előadó klipjének a T.I. rapper által készített Live Your Life-ot választották, Britney Spears pedig a popvideó kategóriát nyerte meg a Womanizer című számmal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!