Bulvár

2016.05.23. 09:35

Britney Spears felrobbantotta az internetet: irtó szexi show-t nyomott a Billboard-on

Vasárnap éjjel tartották a 2016-os Billboard Music Awards-ot, ahol a poplegenda, Britney Spears is fellépett. Előadása a fülledt erotikától sem volt mentes.

Vadas Krisztina

Nem túlzás azt állítani, hogy a világ össze Britney rajongója izgatottan várta az énekesnő Billboard-os fellépését, hiszen hosszú ideje csak a Planet Hollywoodban ad koncertet, és mostanában díjátadó gálákon sem jelenik meg. A másik, amiért mindenki rátapadt a képernyőre az az, hogy Britney nagyon rég énekelt már élőben, és a pletykák szerint ezt a csaknem hétperces műsort élőben nyomta le.

A show koreográfiája és az énekesnő kosztümje irtó szexire sikeredett. Azoknak a rajongóknak, akik követik Britney karrierjét, nem okozott nagy meglepetést: a Peace Of Me show koreográfiái éppen annyira túlfűtöttek, mint amilyen a vasárnapi előadás volt. A kosztüm pedig tény, hogy ennél kevesebbet nem is takarhatott volna, de hát ilyen bomba alakkal ki ne akarná megmutatni magát a világnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!